24.1 C
Sibiu
sâmbătă, 01 octombrie, 2022

VIDEO: Primarul din Brădeni acuzat de ilegalități

Știri din Județ

Primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi este acuzat de ilegalități, într-un lung video postat pe Youtube de doi activiști, Geană și Nițu, care dețin un canal pe internet foarte urmărit. Cei doi au descins la Agnita unde au chemat Poliția din localitate să constate că mașina Primăriei Brădeni era parcată dis de dimineață în fața unui bloc din Agnita. Cei doi activiști îl acuză pe primarul din Brădeni că folosește mașina de serviciu a primăriei în interes de serviciu. Ei acuză de delapidare și abuz în serviciu pe primarul Modoi.

Cei doi au prezentat poze și filmări cu mașina Primăriei Brădeni condusă de o femeie, care nu este angajata Primăriei sau cum remorchează utilaje agricole. Tot ei îl acuză că amenință cetățenii din comună. Primarul a declarat, mai târziu, la vederea imaginilor cu femeia la volan că nu știe cine este și că “Mașina primăriei este la dispoziția cetățeanului. Când are nevoie cineva de ea, o dau”.

În timp ce filmau mașina primăriei Brădeni, parcată în Agnita la un bloc, a apărut și primarul Liviu Modoi. Acesta i-a abordat râzând pe cei doi și le-a spus că este cu treabă în Agnita. Apoi i-a invitat la Primăria Brădeni, dacă vor să discute. Primarul a plecat apoi cu mașina primăriei, fără să își pună centura de siguranță.

Primarul din Brădeni neagă toate acuzațiile

Filmarea continuă cu vizita la Primăria Brădeni. Cei doi activiști au remarcat că pe multe geamuri din Primărie erau pictate icoane. Aceștia au spus că instituția arată ca o biserică, nu ca primărie. Primarul Liviu Modoi i-a primit pe cei doi în birou la o lungă discuție despre acuzele ce le aduc cei doi primarului. Primarul a negat toate acuzațiile care i se aduc.

Cei doi activiști au întrebat și oamenii de pe stradă din Brădeni despre primarul lor și ilegalitățile de care este acuzat. Oamenii au confirmat, dar au spus că “trebuie să vină cei de sus”. Apoi filmarea continuă la casa mamei primarului, unde parcat peste drum au găsit tractorul Primăriei. Aceștia au spus că au o filmare cu fratele primarului cum folosește respectivul tractor.

VIDEO:

FOTO: Captură video

- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. Felicitari celor care au scos la iveala aceste ilegalitati ! Cu mamona sau cu Dumnezeu?! Ce facem cu oamenii dati in grija primarilor? Degeaba “ajutam” in alte parti daca oamenii de sub nasul nostru sufera. Cautam sa fim bineplacuti inaintea Domnului sau sa impresionam pe cei din jurul nostru ?!
    TRIST ce se intampla acolo. Sfintii Parinti spu : faptele sa va reprezinte” . Toti meritam o a doua sansa,asa ca,dom’le primar,vezi cum te scoti inaintea Domnului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri