10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Cisnădie

Știri din Județ

𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗱𝗲𝘀̗𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗼𝗮𝘀𝗲 𝘀̗𝗶 𝗗𝗘𝗘𝗘 (𝗱𝗲𝘀̗𝗲𝘂𝗿𝗶 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰𝗲 𝘀̗𝗶 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰𝗲)

Cisnădie: 14-18 noiembrie 2022


În zonele de case cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile de care vor să se debaraseze în fața porții, în ziua în care scot și pubela neagră. Locuitorii de la blocuri pot depozita deșeurile voluminoase la platformele publice de colectare în orice zi din perioada 14-18 noiembrie.

Cartierul Arhitecților: 17 noiembrie 2022
Cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile la prima oră a dimineții (ora 7:00).

Cisnădioara: 18 noiembrie 2022
Aceasta se va desfașura din poartă în poartă, iar cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile la prima ora a dimineții (ora 7:00).

Deșeurile voluminoase sunt deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele și igluurile normale de deșeuri și nu pot fi transportate de mașinile obișnuite de colectare. Printre exemplele de deșeuri voluminoase care vor fi ridicate în această campanie se numără mobilierul de grădină (scaune, mese, figurine, cuști de animale etc.), cel din locuințe (dulapuri, mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre etc.), jucării de mari dimensiuni (tobogane, piscine hobby, biciclete, trotinete, tractorașe și mașinuțe de jucărie etc.), elemente de stolerie (tocuri, uși, ferestre etc.), instalații de fitness, joacă sau întreținere corporală (leagăne, cărucioare de copii, balansoare, mese de masaj etc.), dar și obiecte textile de mari dimensiuni (covoare, preșuri, carpete, etc.).

Deșeuri de echipamente electrice și electronice DEEE – sunt toate echipamentele din casă pe care le alimentăm la priză și la un moment dat s-au stricat sau vrem să le înlocuim cu altele noi: frigider, mașină de spălat, calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane, televizor, monitor, radio, fier de calcat.

𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗱𝗲𝘀̗𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝗼𝗮𝘀𝗲

Cisnădie: 19 noiembrie 2022
Cetățenii sunt invitați să aducă deșeurile periculoase în locația fixă de pe Str. Stejarului, Bl. 23 (Grădina Mare) în intervalul orar 09-17:00.


Cartierul Arhitecților: 19 noiembrie 2022
Cetățenii sunt invitați să aducă deșeurile periculoase în locația special amenajată, de pe Str. Grigore Ionescu, în intervalul orar 09-17:00.

Cisnădioara: 18 noiembrie 2022
Aceasta se va desfașura din poartă în poartă, iar cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile la prima ora a dimineții (ora 7:00).

Exemple de deșeuri periculoase: baterii și acumulatori uzați, medicamente expirate, pesticide, insecticide, îngrășăminte chimice, stingătoare de incendiu, lacuri și vopsele uzate, cleiuri și adezivi, uleiuri, lichid de frână și lubrifianți, doze de spray& recipienți sub presiune care încă au conținut, materiale de lustruire.

𝘊𝘢𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘤𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘥𝘦𝘴̗𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘤𝘶𝘭𝘰𝘢𝘴𝘦, 𝘷𝘰𝘭𝘶𝘮𝘪𝘯𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘴̗𝘪 𝘋𝘌𝘌𝘌 𝘴𝘦 𝘢𝘥𝘳𝘦𝘴𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘥𝘰𝘢𝘳 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘢𝘯𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘧𝘪𝘻𝘪𝘤𝘦 𝘴̗𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘨𝘳𝘢𝘵𝘶𝘪𝘵𝘦.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri