2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

Primarul din Brădeni are melodie: „Nu-i bine să te pui cu el”

Știri din Județ

Publicitate

Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni (Sibiu) are melodie special compusă pe ritmuri de manele. Interpretată de o cântăreață de manele, o melodie ca aceasta costă de obicei cam 2- 3000 de euro.


Liviu Modoi a prezentat o parte din melodie pe contul de Tik Tok deținut de familia sa. În videoclipul scurt se vede primarul cum plimbă un cal de rasă din ferma sa. Pe fundal se aud versurile melodiei special compusă pentru el.

„E forță și va arăta/ Ce înseamnă să fii împărat/ Nu-i bine să te pui cu el/ N-ajungi la același nivel/ Să știi că nu îl poți copia/ Ca Liviu nu e nimenea”

Publicitate

Comuna Brădeni nu are încă dispensarul funcțional. Primarul din Brădeni a fost des acuzat pentru modul cum cheltuie banul public. Luna trecută la un festival comunal l-a invitat pe cântărețul Jador.

Publicitate

3 COMENTARII

    • Am râs de m-am prăpădit…. Tot articolul pentru o aplicație pe tik tok care îți face automat o melodie pe, veșnic, aceași melodie…. Dar de unde sa știi dacă nu te documentezi…. Mii de euro… Vise…. Dacă omul atât a putut, primarele care este… Dar ditamai ziaristul și publicistul…

  1. Am râs de m-am prăpădit…. Tot articolul pentru o aplicație pe tik tok care îți face automat o melodie pe, veșnic, aceași melodie…. Dar de unde sa știi dacă nu te documentezi…. Mii de euro… Vise…. Dacă omul atât a putut, primarele care este… Dar ditamai ziaristul și publicistul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri