17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Experiența în secția ATI a schimbat percepția unui preot sibian, antivaccinist

Știri din Județ

Un preot sibian, antivaccinist și-a schimbat percepția în urma experienței sale cu virusul COVID-19. Acesta a ajuns acum, „un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfințitul starețul EFRÈEM Vatopedinul„.

Preotul Achim Bacilă de la Parohia Mihai Viteazul I – Biserica cu hramul „Înaltarea Domnului” și „Sfântul Ierarh Nicolae ” din Sibiu, internat acum în secția Covid din Sibiu a transmis un mesaj părintelui profesor Oancea Zosim Dorin, în care a relatat pe scurt experiența sa în primele 24 de ore de pe patul de spital. Redăm mai jos mesajul acestuia:

După 24 de ore în secția COVID , iată reflecțiile mele: – deși am fost ” la un pas de moarte ” cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut …în primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor… Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare , apoi are loc trierea: unii în RAI adică acasă în bucuria celor dragi , alții în Iad ,în întuneric…ducându-i „Cu picioarele înainte ” alții… Dintrun antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfințitul starețul EFRÈEM Vatopedinul … Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete … Dragii mei, vaccinați-vă ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria , vaccinată, n-are covid, iată un exemplu concludent. De pe pat de spital vă îmbrățișez și vă doresc multă, multă, sănătate. Cu mult drag, pr Achim ” – este mesajul părintelui Achim Băcilă.

Preot Achim Bacila

Părintelui profesor Oancea Zosim Dorin a răspuns mesajului transmis de preotul Achim Băcilă:

„Te îmbrățișăm și noi, soția mea și cu mine, Pr. Achim, și ne rugăm pentru tine, să-ți fie însănătoșirea grabnică și cuvântul puternic. Duhurile malefice despre care vorbești ne înconjoară neîncetat, pe toți, fără îndoială, și nu pe putem alunga decât prin dar deosebit de sus, când Duhul Sfânt socotește de cuviință să ne lumineze sufletul și cugetul, pentru a alege calea cea bună.. Mă gândesc că mărturia Prea Cucerniciei tale este de sus rânduită, pentru a lucra în cugetele și sufletele celor rătăciți și a-i convinge că vaccinarea aceasta nu este doar o șansă pentru sănătatea noastră biologică, ci și semn că prețuim această minunată creație a a lui Dumnezeu care suntem noi și toți cei din jurul nostru.Dragă frate Achim, sunt convins că spusele tale în favoarea vaccinării, pentru a-i convinge și pe alții să împlinească voia Domnului, sunt călăuzite, cu sau fără voie, de cuvântul Său:”Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.”Cu gând bun, de binecuvântare, și urări calde întregii familii, Monica și Dorin Oancea”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu