2.2 C
Sibiu
joi, 23 martie, 2023

Contact & Donații

SIBIU INDEPENDENT este unul din cele mai tinere proiecte media online din judeţul Sibiu. Ne bazăm pe o echipă care combină experienţa multor ani în presa locală cu entuziasmul tinerilor jurnalişti. În primele 6 luni de activitate ne-am făcut rapid un nume şi o reputaţie stabilă a unui ziar care aduce informaţii în timp real tuturor sibienilor din judeţ.

Trebuie să precizăm că SIBIU INDEPENDENT este chiar un proiect independent media. Suntem la ora actuală singura publicaţie care refuză orice contract publicitar cu autorităţi publice şi instituţii centrale şi locale. Singura noastră sursă de venit sunt anunţurile Google şi donaţiile libere de la persoane fizice.

SIBIU INDEPENDENT a fost pornit ca un proiect voluntar de media. Toţi cei implicaţi nu câştigă nimic din acest ziar. Singurele cheltuieli pe care le avem sunt cele legate de IT (servere, reţele, internet, distribuţie online) şi cele de desfăşurare a activităţii de presă (consumabile, transport, aparatură media, servicii mobile). Scopul proiectului este de a crea un pivot în presa locală din judeţul Sibiu complet independent. Fără contracte cu partide politice, fără contracte cu instituţii, fără contracte cu firme. Asta ne garantează oportunitatea de a scrie adevărul, indiferent pe cine supărăm sau lăudăm.

DONAŢII

Cei care doresc să susţină acest proiect independent voluntar o pot face prin donaţii libere. Pentru detalii scrieţi-ne la sibiuindependent@gmail.com.

Pentru donații în cont folosiți iban ING
RO71INGB0000999909298344

Redacţia voluntară SIBIU INDEPENDENT:

BLAGA LILIANA

Director

email: sibiuindependent@gmail.com

BLAGA CĂLIN

Redactor Şef

sibiuindependent@gmail.com

Telefon: 0753 075 982

DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Redactor eveniment

Telefon: 0769 635 189

REBECCA BUZDUGAN

Redactor cotidian

Telefon: 0734 358 403