Contact & Donaţii

Publicitate

SIBIU INDEPENDENT este unul din cele mai tinere proiecte media online din judeţul Sibiu. Ne bazăm pe o echipă care combină experienţa multor ani în presa locală cu entuziasmul tinerilor jurnalişti. În primele 6 luni de activitate ne-am făcut rapid un nume şi o reputaţie stabilă a unui ziar care aduce informaţii în timp real tuturor sibienilor din judeţ.

Trebuie să precizăm că SIBIU INDEPENDENT este chiar un proiect indepenendent media. Suntem la ora actuală singura publicaţie care refuză orice contract publicitar cu autorităţi publice şi instituţii centrale şi locale. Singura noastră sursă de venit sunt anunţurile Google şi donaţiile libere de la persoane fizice.

SIBIU INDEPENDENT a fost pornit ca un proiect voluntar de media. Toţi cei implicaţi nu câştigă nimic din acest ziar. Singurele cheltuieli pe care le avem sunt cele legate de IT (servere, reţele, internet, distribuţie online) şi cele de desfăşurare a activităţii de presă (consumabile, transport, aparatură media, servicii mobile). Scopul proiectului este de a crea un pivot în presa locală din judeţul Sibiu complet independent. Fără contracte cu partide politice, fără contracte cu instituţii, fără contracte cu firme. Asta ne garantează oportunitatea de a scrie adevărul, indiferent pe cine supărăm sau lăudăm.

DONAŢII

Cei care doresc să susţină acest proiect independent voluntar o pot face prin donaţii libere direct prin PAYPAL https://www.paypal.me/bookswithoutprice?locale.x=en_US Pentru detalii scrieţi-ne la sibiuindependent@gmail.com.

Redacţia voluntară SIBIU INDEPENDENT:

BLAGA LILIANA

Director

email: sibiuindependent@gmail.com

BLAGA CĂLIN

Redactor Şef

sibiuindependent@gmail.com

Tel. 0753075982

DAN CLAUDIU BUZDUGAN

redactor eveniment

Tel. 0769635189

REBECCA BUZDUGAN

redactor cotidian

0734358403

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.