14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Interviu cu Alex Socaci – Primul marcator din istoria ACS Mediaș

Știri din Județ

ACS Mediaș este lider în al 4-lea eșalon fotbalistic din România. Băieții antrenați de Dumitru Solomon au învins-o în ultima etapă pe rivala Inter Sibiu scor 2-1.

Așadar, noua echipă a mediașului fondată de foști jucători ai Gazului Metan precum Buzean, Eric de Oliveira, Dudiță și alții, devine favorită la prima poziție.

Publicitate

Am stat astăzi de vorbă cu Alex Socaci, mijlocaș la ACS Mediaș, fost jucător la Gaz Metan Mediaș și Juventus București, dar și primul marcator din istoria noului club.

Optarul a înscris golul care va intra în istorie în partida câștigată de ACS Mediaș cu incredibilul scor de 18-2 contra AFC Agnita.

S.I. Ești primul marcator din istoria noului club al medieșenilor, cum te simți după o asemenea reușită?

Mă bucur că am putut fi primul marcator, deși dacă ar fi fost altcineva m-aș fi bucurat la fel de mult. Important e că am ținut-o în linie dreapta până acum și sperăm să o ținem tot așa și de acum înainte!

FOTO: Facebook – ACS Mediaș 2022

S.I. Ai evoluat și pentru Gaz Metan. Cum a fost atunci când ai aflat că Gazu’ o să dispară?

A fost tragic faptul că s-a ajuns la așa ceva, până la un moment dat nimeni nu se aștepta să se desfințeze, dar mă bucur că fotbalul din Mediaș continuă și sperăm să îl readucem acolo unde îi este locul și anume în prima ligă a României!

S.I. Cum e Liga a 4-a? Cum e nivelul campionatului și la ce să se aștepte suporterii de la acest sezon?

Sunt 4-5 echipe care nu-și au locul in liga 4, nu este un nivel foarte ridicat, dar părerea mea e că din cauza lipsei interesului față de echipe și de jucatori, nivelul este cel pe care îl știm de câțiva ani. Obiectivul nostru clar este promovarea în Liga a III-a. Sunt sigur că dacă o să o ținem tot așa, o sa îl îndeplinim!

S.I. Ați câștigat de curând derby-ul cu Inter Sibiu. E un plus de moral pentru echipă?

Da, după un meci greu cu o echipa foarte bine pregătită ne am bucurat că am ieșit învingători și avem un moral excelent. Totodată trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, concentrați la fiecare partidă.

FOTO: Facebook – ACS Mediaș 2022

S.I. Cum ți se pare proiectul pentru ACS Mediaș? Care e obiectivul tău, dar și al întregii echipe în următorii 2-3 ani?

Obiectivul meu cât și al echipei în următorii 2 ani este promovarea în liga a III-a, apoi în liga a II-a. Condițiile sunt bune și o să fie și mai bune în viitorul apropiat. Sperăm să putem juca pe stadionul mare cât mai curând!

Următoarea partidă pentru Alex Socaci și compania va avea loc mâine de la ora 16:00 în deplasare cu ACS Unirea Miercurea Sibiului.

Gol superb înscris de Alex Socaci în Liga a II-a pentru Juventus București. Sursa video: Youtube / Ripensia Timișoara.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia