21.2 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

Ansamblul Folcloric “Datina” din Tălmaciu a reprezentat România la Festivalul Internațional de muzică și dans din Budva, Muntenegru

Știri din Județ

Ansamblul Folcloric “Datina”a reprezentat România la Festivalul Internațional de muzică și dans “Festivalul Primăverii”- Budva, Muntenegru.

Primarul orașului Tălmaciu, Ioan Oancea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, felicită pe cei implicați în acest proiect:

“Ansamblul Folcloric „Datina” reprezintă dovada vie a faptului că trecutul se poate îmbina armonios cu prezentul și viitorul. Obiceiurile strămoșești, jocurile și portul popular sunt transpuse pe cele mai mari scene de către tinerii comunității noastre. Suntem mândri cu toții de ei – de copiii noștri. Pentru că acest minunat ansamblu este rezultatul eforturilor continue ale copiilor, ale instructorilor și mai ales ale părinților care ii sprijină și își pun speranțe în ei! Felicitări tuturor! Mulțumesc instructorilor Lazăr Livia-Maria și Ciprian Barb pentru strădanie. Mulțumesc Alexandra Nicoleta Posa și Ciolacu Gabriel pentru munca pe care o depuneți în continuare! Datorită vouă numele „Datina” a ajuns dincolo de hotarele țării. Mândri de voi! Mândri de Tălmaciu!” – a transmis primarul.

Publicitate

“Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această deplasare și cu ajutorul cărora am dus cântecul și jocul popular românesc pe meleagurile Muntenegre. Mulțumim domnului primar Ioan Oancea , domnului Dorian Zaharie pentru un transport de excepție, instructorilor, dar si părinților care ne-au însoțit!- au transmis reprezentanții Ansamblului Folcloric pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri