22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Gloria Buzău poate promova la Șelimbăr. Sibienii se pregătesc pentru o posibilă promovare în sezonul viitor

Știri din Județ

CSC Șelimbăr – Gloria Buzău este partida care poate decide a doua promovată în Superliga României. Meciul are loc vineri de la ora 17.00 pe stadionul din Cisnădie.


Fără drept de promovare în Superligă, în acest sezon, echipa din Șelimbăr poate asista la promovarea adversarilor. Buzoienii mai au nevoie de un singur punct în ultimele trei etape pentru a-și asigura locul în Superligă. După înfrângerea suferită joi seara la Mioveni de FK Csikszereda, scor 1-3, Gloria Buzău este cu un pas și jumătate în prima ligă. Culmea, Șelimbărul, aflat deasupra buzoienilor în clasament, nu poate decât asista la o probabilă bucurie a oaspeților. Veștile bune au venit însă la mijlocul acestei săptămâni, când primarul comunei Șelimbăr. Marius Grecu, a anunțat că s-a înființat o nouă structură sportivă privată, CS Șelimbăr, SA. Aceasta va cesiona în vară dreptul de participare în liga a doua a celor de la CSC Șelimbăr și va avea drept de promovare în prima ligă.

Partida de azi va fi transmisă de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Partida va fi condusă la centru de Cristian Moldoveanu – Sf.Gheroghe, ajutat la cele două linii de Claudiu Șchiopeț – Brașov și Nicușor Marin – Suseni – Argeș.

Partida va începe la ora 17:00, iar biletele sunr disponibile la casieria stadionului. Minorii însoțiți de un posesor de bilet, cât și persoanele aflate la pensie au intrarea gratuită. Biletele costă 30 lei la tribuna întâi și 20 de lei la tribuna a doua.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor