19.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Daniela Cîmpean: La Porumbacu, toți liberalii lupta alături de Georgeta Maria Posa (PE)

Știri din Județ

La Porumbacu, toți liberalii lupta alături de Georgeta Maria Posa cu un fenomen din ce în ce mai răspândit în localitățile în care primarii noștri au obținut rezultate: dezinformarea.


Minciuna și denaturarea adevărului sunt găselnițele “inteligente” cu care contracandidații Getei înțeleg să combată proiectele Primăriei Porumbacu de Jos.

Am văzut cum, în ciuda acestei practici, oamenii înțeleg eforturile care s-au făcut în cei patru ani de când administrația a fost repusă în slujba locuitorilor. Oamenii înțeleg și șicanele la care a fost supusă Geta și odată cu ea proiectele de dezvoltare ale comunei. Fiindcă, în realitate, tot ceea ce încearcă să facă unii nu o împiedică pe Geta, ci împiedică inițiative pentru oameni.

Porumbacu are, însă, șansa de a-și păstra drumul corect, cu toate obstacolele contracandidaților care nu-și înțeleg menirea. Votul este soluția și mai ales un vot care să-i asigure Getei Poșa o majoritate în Consiliul Local.

PNL Sibiu este garantul unui primar onest și eficient, dar vine în fața porumbăcenilor cu ceva în plus: cu un parteneriat dovedit în timp cu ministrul Raluca Turcan și cu cea mai implicată insitutie a Sibiului: Consiliul Județean Sibiu.

Articol comandat de PNL Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich