21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Oaspeți din toate colțurile țării și diaspora la Șezătoarea din Avrig

Știri din Județ

Avrigul a fost sâmbătă gazdă mare, o adevărată capitală a tradițiilor românești manifestată prin dragoste pentru satele județului Sibiu și purtată peste ani.“Șezătoarea șezătorilor” a adus laolaltă, de 6 ani, iubitorii portului și dansului popular din toate colțurile țării, dar și din diaspora, sărbătorind cu voie bună spiritul pur românesc.

“Șezătoarea din Bibliotecă” a primit musafiri din întreaga Românie intr-un eveniment extraordinar la care Daniela Cimpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu a participat în numele Consiliului Județean Sibiu.

“M-am bucurat, să primesc alături de ministrul Culturii, Raluca Turcan, diploma “Maria Spiridon” și aprecierile celor prezenți în legătură cu munca noastră, a Consiliului Judetean, de păstrare și promovare a tradițiilor.

Publicitate


Dar marile merite aparțin comunităților care nu-și uită rădăcinile! Avrigul este una dintre ele prin tot ceea ce face, neobosită, Grancea Maria.


Le spun și în acest fel bun venit în județul nostru celor peste 300 de oaspeți ai Avrigului, le mulțumesc pentru tot ceea ce fac și pentru prietenia cu Sibiul.” Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu


,,“Diferența dintre o națiune și o grămadă, sunt tradițiile și cultura poporului”- mi-a spus doamna Grancea Maria, pe care o felicit din suflet că reușește, de la an la an, să aducă tot mai mulți participanți la acest eveniment simbolic pentru Avrig.

Totodată, îl felicit pe primarul Adrian David, un coleg liberal performant cu care reușim, atât prin Consiliul Județean, condus de Daniela Cîmpean cât si la nivel național, să realizăm proiecte valoroase pentru Avrig!” – a transmis Ministrul Culturii, Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri