15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Primarul Gheorghe Huja: ,,Primăria Cisnădie a fost singura care s-a implicat cu adevărat în rezolvarea problemelor cetățenilor” (PE)

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, atenționează cisnădienii despre fake-news-urile și manipulările din perioada campaniei electorale și îi le reamintește că, în ciuda piedicilor puse de-a lungul timpului, ,,Primăria Cisnădie a fost singura care s-a implicat cu adevărat în rezolvarea problemelor cetățenilor”.

Redăm mai jos mesajul primarului:

Dragi cisnădieni,

Publicitate

Așa cum era de așteptat, pe măsură ce ne apropiem de momentul alegerilor, denigrările, minciunile și fake-news-urile se înmulțesc. În urmă cu patru ani unii politicieni au încercat să-i manipuleze pe oamenii de bună credință din Cartierul Arhitecților, intoxicându-i cu o sumedenie de scenarii minicinoase.

Timpul a demonstrat că a fost vorba doar de o manipulare grosolană și că Primăria Cisnădie a fost singura care s-a implicat cu adevărat în rezolvarea problemelor cetățenilor de acolo, dezvoltarea cartierului continuând (vă amintiți probabil de piedicile unor consilieri locali puse construirii școlii și grădiniței din acest cartier).

Având în vedere experiențele trecutului, vă îndemn să nu vă lasați păcăliți de zvonurile fabricate în laboratoarele celor ce vor cu orice preț să pună mâna pe Primăria Cisnădie, nu pentru binele comunității, ci pentru a-și pune în scenă scopurile personale.

Abordarea cu discernământ a volumului crescut de informații este singura modalitate prin care ne putem ține departe de intrigile josnice pe care unii dintre candidați le folosesc în campania electorală. Ce încredere poți avea în niște oameni care vor să își construiască o carieră doar pe minciună și calomnie? Nu am atacat niciodată pe nimeni, am răspuns dacă am fost provocat și cred că faptele oricui, ceea ce a realizat, sunt elementele corecte pentru caracterizarea sa.

Eu privesc cu mândrie și mulțumire spre ceea ce am reușit să realizăm, împreună, în Cisnădie. Îmi doresc foarte mult ca această campanie să fie o confruntare a proiectelor, a ideilor constructive, nu a unor prestații penibile, alimentate de ură și denigrări.

Articol comandat de PNL Sibiu, cod AEP 21240015

Publicitate

2 COMENTARII

  1. SUCCES! NICI ÎN CELE MAI URÂTE VISURI, NU VREAU SĂ CRED CĂ, ALEGĂTORII DIN CISNADIE, NU VOR VOTA PE ACTUALUL PRIMAR, PENTRU TOT CE-A FĂCUT DIN 2004, pentru CISNADIE. Doamne ajută!

  2. Dl.Primar Gh.Huja,cînd se va implica,sa transfere str.Gh.Simotta,din zona apropiata Cartierului Arhitecților,in proprietatea Orașului Cisnădie?Am avea o speranță că ar putea fi asfaltata și plantata cu stîlpi de curent electric.Daca se angajează la așa ceva,toți locatarii străzii noastre o să-l voteze.In caz contrar nu va fi votat de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri