20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif, candidat PSD la președinte Consiliul Județean Sibiu: De dimineața, până la lăsarea întunericului, suntem în mijlocul oamenilor (PE)

Știri din Județ

În debutul campaniei electorale, am fost în comunele Brădeni și Iacobeni. Împreună cu colegii, am mers efectiv din casă în casă, să discutăm cu oamenii din toate satele aparținătoare ale celor două comune.


Nu am făcut lucrul acesta doar acum, în campanie, ci l-am făcut periodic, pentru a păstra contactul cu oamenii, a le cunoaște nevoile și a găsi soluții de rezolvare a problemelor.

La Brădeni, o comună care a rămas mult în urmă, din cauza administrației locale defectuoase, împreună cu candidatul nostru Dănuț Braga, le-am transmis două mesaje simple oamenilor:

👉 se poate și la Brădeni să fie accesate îndeajuns de multe fonduri europene pentru ca localitatea să devină așa cum oamenii și-o doresc.

👉 să nu le mai fie frică de primar și clica lui, care-i amenință sub toate formele.

Dănuț Braga, deși a fost amenințat și lovit, nu a cedat și a demonstrat primarului că în comuna Brădeni sunt oameni curajoși, care nu mai pleacă fruntea în fața unui om care câștigă doar prin teroare. E nevoie acum de o schimbare radicală la conducerea comunei, pe care Dănuț Braga o poate aduce. Este un tânăr competent, ambițios și dornic să muncească în folosul cetățenilor.

La Iacobeni, primarul Ioan Maca, alături de echipa lui, a realizat și implementat multe proiecte în beneficiul cetățenilor. Ultimul proiect câștigat este cel de asfaltare a drumurilor din comuna Iacobeni. Lucrările au început deja în două localități, iar fondurile pentru întreaga lucrare sunt alocate.

Ioan Maca este un om cunoscut, iubit și respectat în Iacobeni. Și-a câștigat funcția de primar printr-un vot masiv, în urmă cu 4 ani. Cu siguranță, va câștiga și în 9 iunie, având în vedere realizările din acest mandat, dar și faptul că prestația și prestanța lui sunt net superioare, în raport cu contracandidații lui.

Articol publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu