22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Măgura Cisnădie are meci decisiv pe teren propriu

Știri din Județ

Miercuri nu este doar ziua în care la Sibiu se va desfășura finala Cupei României la fotbal. Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie poate scăpa de toate emoțiile din acest campionat în cazul unui succes în fața celor de la Corona Brașov.


Partida CS Măgura Cisnădie – CSM Corona Brașov se va disputa miercuri 15.05.2024, de la ora 17.30, la Sala Polivalentă Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a 25-a a Ligii Florilor Mol. Biletele s-au pus în vânzare la casieria Primăriei Cisnădie și în ziua jocului la Sala Polivalentă începând cu ora 15:30. Prețul unui bilet este 15 lei la tribune și 10 lei la peluze.

Pentru evitarea locului 11, cel care duce la barajul de menținere în prima ligă, se luptă patru formații. Corona Brașov 29p, Măgura Cisnădie, Minaur Baia Mare și CSM Tg. Jiu, toate cu 27 puncte, au emoții până la final. HC Zalău nu mai poate evita barajul decât printr-o minune, având 23 de puncte. CS Dacia Mioveni și Știința București sunt deja retrogradate în liga a doua. În locul lor, în sezonul viitor vor evolua CSM Iași și CSM Slatina. Ocupanta locului 11 la finalul campionatului și HC Zalău vor întâlni la baraj pe CSM Deva și Activ Ploiești.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor