19.4 C
Sibiu
marți, 25 iunie, 2024

Marcel Bîrsan va arbitra finala Cupei României de la Sibiu

Știri din Județ

Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara se vor întâlni miercuri seara, pe stadionul Municipal din Sibiu, în finala Cupei României, ediția 2023-2024. Partida va începe la ora 20.30 și va fi transmisă în direct de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.


Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va conduce finala Cupei României de pe stadionul Municipal din Sibiu. La centru va fi Marcel Bîrsan din București, ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică – Piatra Neamț și Laszo Imre Bucsi – Sf. Gheorghe. Rezervă va fi Florin Andrei – Tg. Mureș. În camera VAR se vor afla Rareș Vidican – Satu Mare și Kovacs Szabolcs – Carei. Delegat de joc va fi Octavian Goga – Brașov, iar observator de arbitri Nicolae Grigorescu – Timișoara.

Publicitate

Tot miercuri, la Sibiu, are loc și finala Cupei de Tineret. La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României Betano. Trofeul Cupei de Tineret va fi disputat de Universitatea Cluj și Farul Constanța. Partida este programată pe stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 15 mai, ora 12:00. Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 RON și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Federația Română de Fotbal a făcut câteva precizări legate de organizarea evenimentului de la Sibiu. Grupurile de suporteri ai echipelor CS Corvinul 1921 Hunedoara – ACS Suporter Club Oțelul Galați, care fac deplasarea la Sibiu cu mijloace auto de dimensiuni mari (microbuze, autobuze, autocare) vor avea acces la stadion astfel:

  • ACS Suporter Club Oțelul Galați – vor coborî din mijloacele auto pe Str. Octavian Goga, în dreptul căii de acces spre Peluza Sud, apoi autovehiculele vor pleca goale pentru a fi parcate în zona Grădinii Zoologice.
  • CS Corvinul 1921 Hunedoara – vor coborî din mijloacele auto în rondul din spatele Peluzei Nord, apoi autovehiculele vor pleca goale și vor fi parcate în zona Dedeman.

Suporterii celor două echipe care se vor deplasa la Sibiu cu mașini personale, sunt rugați să parcheze direct în zonele dedicate (Grădina Zoologică, respectiv Dedeman) apoi să facă deplasarea pe jos, până la stadion.

Porțile stadionului se vor deschide la ora 10.00 pentru finala Cupei Ligii de Tineret, respectiv la ora 18.30 pentru finala Cupei României-Betano.

După festivitatea de premiere ce va urma primei finale, toți spectatorii vor părăsi stadionul.

În aceste condiții, Federația Română de Fotbal face un apel către deținătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor și pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Pieton lovit de mașină în Sibiu

Accident cu victime pe centura Avrigului

Minoră dispărută din Arpașu de Sus