18.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Tigrii Team Sibiu organizează un puternic turneu de fotbal pentru copii

Știri din Județ

Clubul Tigrii Team Sibiu organizează și în acest an cel mai așteptat turneu din România pentru copii. Și anul acesta Sibiul găzduiește ceea ce se vrea a fi din toate punctele de vedere cel mai puternic turneu din țară.


Cele mai puternice academii din țară vor participa la turneul de la Sibiu. Balul îl deschide categoria 2014, în perioada 24-26 mai. La startul competiției vor fi echipe precum Academia Hagi, Carpen Moldova, U Luceafărul Cluj, CFR Cluj, Poli Timișoara, UTA Arad, Sport Team, Kinder Constanța, FC Argeș și alte echipe surpriză care țintesc câștigarea trofeului.

Publicitate

La sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie va avea loc turneul la categoria 2015. Așadar între 31 mai – 2 iunie vor veni la Sibiu Academia Hagi, CFR Cluj, U Luceafărul Cluj, Poli Timișoara, Stiința București, Sporting Cluj, CFR Timișoara, Csikszereda sau Vulturii Tg Mureș.

Weekend-ul 7-9 iunie va fi destinat categoriei 2016. Și la această categorie de vârstă nu lipsesc academiile de top de la noi din țară. Echipele din Sibiu, Interstar, Alma și clubul organizator Tigrii Team sunt și ele pregătite pentru a contribui la acest regal fotbalistic. ”Tigrii Team reușește pentru al treilea an consecutiv să țină capul de afiș al fotbalului juvenil din România și totodată să pună orașul Sibiu la loc de cinste pe harta fotbalului din țara noastră. Sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor tuturor academiilor ce ne trec pragul. Iar dacă vom reuși să aducem zâmbetul pe chipul copiilor atunci am câștigat cel mai prețios trofeu- inima copiilor”, au transmis organizatorii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent