20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Alege înțelept: Bogdan Trif – Președintele Consiliului Județean Sibiu! (PE)

Știri din Județ

Am 47 de ani, sunt jurist, inginer agronom și absolvent al cursului de Înalți Funcționari Publici. Sunt președintele Organizației Județene PSD Sibiu și deputat în Parlamentul României din 2020, unde reprezint cetățenii județului Sibiu.

Am fost ministrul Turismului. În acea perioadă, EUROSTAT a stabilit că România a avut cea mai mare creștere procentuală a numărului de turiști. Concret, creșterea a fost de 8,9%, în timp ce media europeană a fost de 2,3%. Am reușit să acordăm, pentru prima dată, vouchere de vacanță, asigurarea de către agenții a 100% din pachetele turistice cumpărate de români. Am finanțat construcția bazei Salvamont Păltiniș. Am definitivat MasterPlanul de Investiții în turism și am finanțat toate proiectele depuse la Ministerul Turismului.

Am condus Garda Națională de Mediu. Am fost premiat, împreună cu colegii mei, de Europol pentru acțiunile desfășurate și pentru proiectele cu finanțare europeană câștigate ce vizau combaterea traficului de deșeuri.

Am condus Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu, unde am fost campion la nivel național, alături de echipa mea, pentru cele mai multe proiecte finanțate din fonduri europene. Am construit primul sediu verde de agenție din țara noastră și, tot datorită muncii mele și a echipei, toate cablurile de pe stâlpii amplasați pe cinci artere principale din municipiul Sibiu au fost mutate în subteran.

Am dovedit că toate instituțiile pe care le-am coordonat pot performa și același lucru îl voi face ca președinte al Consiliului Județean Sibiu!

Îi mulțumesc doamnei Natalia Intotero – ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – pentru apreciere și susținere! În urmă cu trei zile, doamna ministru a participat alături de mine și echipa PSD la acțiunile noastre din orașul Copșa Mică și din comuna Valea Viilor.

Articol publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu