17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Măgura Cisnădie a câștigat meciul cu Brașovul, dar are emoții în ultima etapă

Știri din Județ

Măgura Cisnădie a reușit să depășească Corona Brașov în penultima etapă a Ligii Florilor MOL la handbal feminin. Scorul final a fost 32-27, după ce la pauză Măgura a condus cu 18-14.


Victorie importantă pentru Măgura Cisnădie în penultima etapă a Ligii Florilor. Din păcate, rezultatele indirecte nefavorabile nu asigură o ultimă etapă liniștită. Sibiencele au nevoie de un rezultat favorabil în Giulești cu Rapid sau de rezultate favorabile în alte partide. În acest moment Măgura Cisnădie, CSM Baia Mare și CSM Tg. Jiu au 30 de puncte. Corona Brașov are 29 de puncte, dar în ultima etapă va juca pe teren propriu cu SCM Rm.Vâlcea. Tot în ultima rundă, Baia Mare primește vizita celor de la HC Zalău, iar CSM Tg. Jiu are un meci dificil la Brăila, cu Dunărea. Ultima clasată din cele patru va juca barajul de menținere în prima ligă.

Partida cu Brașovul, disputată miercuri după-amiază în Sala Polivalentă Măgura a fost la discreția gazdelor care s-au distanțat din startul jocului, conducând cu 5-1 și 10-5 la mijlocul primei reprize. Diferența la pauză a fost de patru goluri pentru gazde, 18-14. Începutul actului secund le-a aparținut oaspetelor, care au redus din diferență și au dat senzația că pot întoarce rezultatul. Gazdele au păstra însă o diferență constantă de 3-4 goluri pe tabela de marcaj. Corona a încercat să jiaca om la om în ultimele minute, dar la final, Măgura s-a impus cu 32-27.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu