20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif (PSD): Copșa Mică, Valea Viilor și Bazna au trei candidați PSD care doresc binele comunităților (PE)

Știri din Județ

În semn de respect pentru oameni, așa cum am făcut-o constant în ultimii 4 ani, și în campanie mergem din casă în casă, să le strângem mâna, să discutăm cu ei, pentru a le afla doleanțele și a găsi soluții la problemele lor.


Primarul din Valea Viilor – Avram Ilie Pinte – este un om extraordinar, tipul ardeleanului perfect: calm, muncitor, înțelept și bun la suflet. Am inaugurat, împreună, dispensarul medical din Valea Viilor, finanțat în perioada guvernării PSD, prin PNDL II.

În Copșa Mică, Màtèfi Rezsõ, Eci – așa cum îl cunosc cei mai mulți -, este un om luptător, dornic să-și pună la dispoziția comunității priceperea și hotărârea de a face din Copșa Mică un oraș european.

La Valea Viilor și Copșa Mică, am fost însoțiți de doamna Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

În Bazna, majoritatea oamenilor îl susțin pe candidatul PSD, Octavian Alin Limbășan, un tânăr fermier cu studii universitare în specializarea Agronomie la Cluj-Napoca, cel care poate să transforme comuna Bazna într-un pol turistic național și care își dorește ca cetățenii să trăiască într-o comună modernă. Pentru aceasta, este nevoie de de inteligență și pricepere pentru accesarea de fonduri europene, iar Octavian posedă din plin aceste calități.

Cei trei candidați PSD au alături echipe de consilieri la fel de entuziaste ca ei, care doresc binele comunităților din care fac parte.

Articol publicat la comanda PSD Sibiu, codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu