17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

ACS Brothers Lăcătuș din Agnita urcă în ringul performanței

Știri din Județ

Asociația Club Sportiv Brothers Lăcătuș din Agnita a participat cu doi competitori la Cupa României la Box – Tineret, desfășurată în perioada 13 – 19 mai.

Horațiu Șerban și Andrei Nicolae Cătană i-au avut alături pe cei doi antrenori ai clubului, frații Narcis și Marius Lăcătuș, care au fost prezenți în colțul ringului, oferindu-le îndrumare și sprijin constant.

Frații Lăcătuș nu sunt doar antrenori, ci și modele pentru tinerii boxeri pe care îi pregătesc. Cu o carieră solidă în spate, ei cunosc nu doar tehnicile și strategiile din ring, ci și importanța disciplinei și a sacrificiului ce stau în spatele succesului sportiv. Pasiunea lor pentru box se reflectă în fiecare mișcare pe care o împărtășesc cu elevii lor. Aceștia îi învață nu doar să lovească, ci și să gândească strategic și să se dezvolte ca sportivi și ca persoane.

Marius și Narcis Lăcătuș sunt sportivi cu rezultate notabile în boxul de performanță. Marius a cucerit două medalii de bronz la Campionatul Național și una de argint la Cupa României. Narcis este medaliat cu bronz și cu argint la Campionatul Național. Clubul înființat de Brothers Lăcătuș la Agnita numără peste 60 de sportivi cu vârste între 8 și 20 de ani. Cu o combinație de înțelegere profundă a sportului și a umanității, frații Lăcătuș își inspiră elevii să devină nu doar campioni în ring, ci și în viață.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu