13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Invitații disponibile pentru conferința „Foamea de sens. Fără dependențe!”, susținută de Părintele Constantin Necula și medicul Adina Alberts

Știri din Județ

Părintele Constantin Necula și medicul Adina Alberts vor susține luni, 27 mai, conferința intitulată „Foamea de sens. Fără dependențe!”, o conferință adresată publicului larg, organizată în cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei antifumat derulată de Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Invitații disponibile pentru conferința „Foamea de sens. Fără dependențe!”, susținută de Părintele Constantin Necula și medicul Adina Alberts

Publicitate

Conferința „Foamea de sens. Fără dependențe!” va avea loc luni, 27 mai 2024, la Sala Transilvania, începând cu ora 18:00 – evenimentul fiind organizat în cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei antifumat, derulată de Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Invitațiile pot fi ridicate de la sediul Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu – Aleea Filozofilor, nr. 3-5, zilnic, între orele 8:00 – 20.00, în limita locurilor disponibile.

Preot Constantin Necula: „Aud foarte des că oamenii sunt cutremurați de lipsa de sens a vieții prin care trec. Fără îndoială că poate fi așa, eu însumi și ceilalți din echipa care ne propunem să vă vorbim în aceste zile suntem uneori atinși în sensul vieții noastre, dar nu dependența e soluția. În niciun caz dacă vom încerca să depindem de lucruri care sunt mizere și aruncabile până la urmă nu sunt soluția la ieșirea noastră din nonsensul vieții spre sensul vieții pe care o căutăm. De aceea, încerc să vă spun de fiecare dată că e nevoie de mult mai mult decât aprinderea unei țigări pentru a putea să trecem peste noaptea care vine și peste greutatea zilei. E nevoie să ne aprindem noi înșine de un alt foc și de o altă dragoste pentru a trece peste noaptea vieții. Sensul vieții rămâne pentru mine personal, Hristos. Încercați!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia