17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Păuca, localitatea cu cel mai mare grad de încasare a impozitelor

Știri din Județ

Păuca este comuna cu cel mai mare grad de încasare al taxelor și impozitelor locale din județul Sibiu. Nu doar în anul 2023 ci de mulți ani la rând. L-am întrebat pe primarul Nicolae Dancu cum reușește să îi convingă pe oameni să plătească impozitele la timp.


„Oamenii din satele comunei Păuca sunt cunoscuți drept buni gospodari care nu au nevoie să le spună primarul că trebuie să-și plătească taxele. Au înțeles de mulți ani că nu se pot realiza toate lucrările importante din comuna noastră fără fonduri din taxe și impozite. Noi, la primărie, am atras ani la rând bani de la Guvern și din fonduri europene pe multe proiecte mari de investiții, care au fost implementate spre binele cetățenilor din toate satele. Dacă oamenii văd că noi, cei din primărie, muncim pentru ei și se vede ceva în urma noastră, normal că și ei au înțeles că trebuie să achite impozitele anuale” a declarat Nicolae Dancu, primarul comunei Păuca.

Conform datelor oficiale comuna Păuca în anul 2023 a colectat 98,57% din taxele și impozitele locale.

Primarul Nicolae Dancu a fost premiat de curând la nivel național datorită longevității sale la conducerea primăriei Păuca și proiectelor implementate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu