18.1 C
Sibiu
miercuri, 26 iunie, 2024

Bogdan Trif: Atragerea fondurilor europene va fi prioritatea mea, ca președinte al Consiliului Județean Sibiu! (PE)

Știri din Județ

Principalul obiectiv pe care îl voi îndeplini în calitate de președinte al Consiliului Județean Sibiu este atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea județului.

”Îl susțin pe Bogdan Trif, un om în care eu cred foarte mult, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Am lucrat cu Bogdan când era ministru al Turismului și împreună ne ocupam de tot ce însemna relația cu Bruxelles-ul atât pentru a aduce bani europeni, cât și pentru a reprezenta România cât se poate de bine la nivel european. Știu ce a făcut Bogdan de-a lungul timpului, are o carieră deosebită. Atunci când a coordonat Garda Națională de Mediu și s-a ocupat de Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, a reușit să obțină resurse europene importante pentru județul Sibiu. Asta înseamnă performanță, asta înseamnă profesionalism! Am lucrat îndeaproape în ultimii ani tocmai pentru a dezvolta și mai mult județul Sibiu. Sunt convins că o să facem lucrul acesta și în anii care urmează. Avem nevoie aici de un om puternic, de un om serios, de un om profesionist, așa că vă invit ca, în data de 9 iunie, să votați Partidul Social Democrat și să-l susțineți, așa cum îl susțin și eu, pe Bogdan Trif pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu!”, a declarat europarlamentarul PSD Victor Negrescu, negociatorul-șef al Parlamentului European privind bugetul Uniunii Europene.

În perioada în care am condus Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu, am fost campion la nivel național, alături de echipa mea, pentru cele mai multe proiecte finanțate din fonduri europene. Am construit primul sediu verde de agenție din țara noastră, situat pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu.

Am condus Garda Națională de Mediu. Împreună cu colegii mei, am fost premiat de Europol pentru acțiunile desfășurate și pentru proiectele cu finanțare europeană câștigate ce vizau combaterea traficului de deșeuri.

La Ministerul Turismului, de asemenea, m-am axat pe accesarea finanțării europene pentru multe proiecte, dar am implementat și un mare proiect finanțat 100% prin Banca Mondială.

Am dovedit că toate instituțiile pe care le-am coordonat pot performa și același lucru îl voi face ca președinte al Consiliului Județean Sibiu! Atragerea fondurilor europene va deveni o prioritate pentru instituția pe care o voi conduce.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, Cod MFC: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Festivalul Agnita Music Fest

De Rusalii, s-a încins hora în Tălmaciu

Burduf Challenge – 2024 Râu Sadului

A început Bursa de Spectacole de la Sibiu!