18.1 C
Sibiu
miercuri, 26 iunie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): Daniel Minea este primarul care a demonstrat că își merită postul din fruntea Primăriei Râu Sadului, prin numeroasele realizări din ultimii patru ani (PE)

Știri din Județ

A promis și a făcut: informatizarea școlii, cadastrarea terenurilor, drum nou în Dealul PIN, rețele de apă în cătunul Beberani, poduri peste pârâul Punții, Valea Dragăneasa și Sadu, lărgirea “Hudiței” dintre Valea Mancului și Valea Prejbei, dotare dispensar, panorui fotovoltaice pe clădiri publice.

“Țara Colibelor” și “Burduf Challange” sunt noile branduri ale zonei, mulțumită parteneriatelor pe care le-a inițiat, iar tinerilor din comună le oferă posibilitatea de a învăța jocurile populare și tainele fluierului în cadrul ansamblului pe care l-a reînființat.

Sunt doar o parte a multelor realizări, pentru că altele, la fel de multe, vor urma: canalizare în Râu Sadului, extindere rețea de apă în Beberani – Ciupari, iluminat public în Berbani, Ciupari, Mailați – Valea Șesii, zonă de picnic și camping în Plăieț, amenajarea drumurilor de hotar.

Daniel Minea are întreg sprijinul Consiliului Județean și a parlamentarilor liberali sibieni pentru ca investițiile care aduc bunăstare comunității să continue!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Festivalul Agnita Music Fest

De Rusalii, s-a încins hora în Tălmaciu

Burduf Challenge – 2024 Râu Sadului

A început Bursa de Spectacole de la Sibiu!