17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Imposibilitatea folosirii stadionul a rămas marea problemă la ACS Mediaș

Știri din Județ

Președintele echipei de fotbal ACS Mediaș, Ionuț Buzean, a vorbit despre recent încheiatul sezon al ligii a treia și subliniază că principala problemă pentru club este imposibilitatea folosirii stadionului principal.


ACS Mediaș a încheiat pe locul trei în play-off-ul seriei a noua a Ligii a treia, după Gloria Bistrița și Unirea Ungheni. Valoarea celor două echipe s-a văzut și în prima manșă a barajului de promovare în liga a doua, unde, mureșenii au obținut cea mai clară victorie din toate partidele disputate, 3-0, cu SCM Zalău, iar Bistrița a scos un rezultat de egalitate, 0-0, la Sighetul Marmației.

Publicitate

Președintele clubului ACS Mediaș a vorbit despre rezultatul din acest sezon, dar și de viitorul fotbalului din oraș. „Avem mare nevoie de stadion, avem mare nevoie de Transgaz și Romgaz alături de fotbalul medieșean așa cum au fost odată. Din păcate am ajuns să ne bucurăm pentru locul al 3-lea, din Liga a 3-a, deși acum câțiva ani jucam în Europa. Consider, totuși, această clasare drept o performanță extraordinară avand in vedere condițiile de care dispunem. Obiectivele noastre imediate au fost realizate. Avem continuitate la grupele de copii și juniori, avem jucători convocați la grupele de juniori ale nationalei, deci continuăm să producem fotbal și fotbaliști de calitate”, a spus Buzean.

Acesta a ținut să precizeze și care sunt planurile de viitor. ”E clar însă că ne dorim mai mult, dar, din păcate în momentul de față avem numai Primăria alături de noi și mai beneficiem de o mică sponsorizare din partea Romgaz. Bugetul de care dispunem este unul mediu pentru o echipă de liga a 3-a. Avem mare nevoie de stadion, avem mare nevoie de Transgaz și Romgaz alături de fotbalul medieșean așa cum au fost odată. Referitor la sezonul urmator, avem programată o ședință, atunci când se vor lua și decizii în privința jucătorilor și a staff-ului tehnic”, a încheiat peședintele celor de la ACS Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri