18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): 10 direcții pentru relansarea comunei Laslea și un nou primar: liberalul Kristian Roth! (PE)

Știri din Județ

10 direcții pentru relansarea comunei Laslea și un nou primar: liberalul Kristian Roth! Acesta este mesajul pe care PNL Sibiu l-a transmis astăzi comunității care așteaptă ca viața lor să se schimbe.


Kristian este fost director de școală, un om care și-a construit cariera profesională prin bun simt și învățătură și care și-o începe pe cea politică printr-un plan concret, scris cu pasiune și cu dragoste de oameni.

Personal, aștept de multă vreme un primar împreună cu care Consiliul Județean Sibiu să construiască pentru Laslea viitorul pe care îl merită.

Din păcate, mai mereu alții, nu primarul actual, au venit la Consiliul Județean Sibiu pentru a discuta despre Laslea. Cu alții, nu cu el, am sprijinit proiecte și programe.

În felul acesta Laslea a rămas încremenită într-un timp pe care restul comunelor l-au depășit de multă vreme…

Am convingerea că pe 9 iunie oamenii vor aduce în fruntea Primăriei Laslea o altă echipă. Pe cea care merită!

Educația, mediul și salubritatea, sănătatea, fondurile europene, infrastructura, asistența socială, cultura și turismul, transparența decizională, agricultura și relația Primărie-cetățean sunt direcțiile pe care Kristian a conturat proiecte detaliate. Știe exact ce trebuie făcut și poate face de mâine!

Mi-am adus aminte de prima mea candidatură. Am început adunând în jurul meu oameni și elaborând planuri de acțiune. Cu hotărârea mea de atunci (neschimbată de opt ani!), cu proiectele și ulterior cu faptele am câștigat încrederea oamenilor.

Kristian va urma același drum fiindcă are alături nu doar toți liberalii, ci o comunitate întreagă. Are alături oameni sătui de vorbe și de ocazii pierdute de primăria lor.

La Laslea am demonstrat astăzi nu doar că avem un altfel de candidat, ci și că ne sunt alături locuitori care nu se tem! Că promovăm decența și că prezentăm soluții, nu vorbe goale și nici amenințări sau intimidări.

Le-am mulțumit locuitorilor din Laslea pentru susținerea pe care mi-au arătat-o prin votul lor la alegerile trecute și i-am îndemnat să continuăm împreună!

PNL pentru Consiliul Județean Sibiu, PNL pentru Consiliul Local Laslea, Kristian Roth- noul primar al comunei Laslea!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș