20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Champions Sibiu va participa la turneul final la volei

Știri din Județ

Echipa de volei U 15 de la Champions Sibiu va participa la turneul final. Întrecerile vor avea loc la Câmpulung Muscel.


Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu pleacă spre Turneul Final Național de Volei de la Muscel.

Publicitate

„Cu entuziasm și determinare, echipa U15 a Clubului Champions Sibiu se pregătește să plece spre Muscel pentru Turneul Final Național de Volei, care se va desfășura de miercuri până duminică. Sub îndrumarea antrenorilor Sabin Sopa și Andrei Banciu, lotul talentat, compus din Timeea Ungureanu, Alessia Corpodean, Karina Rosianu, Adriana Burluc, Irina Mara, Andreea Savu, Cătălina Vasilescu, Adela Vasilescu, Roberta Ivan, Eliza Bărdaș, Sofia Porumbaceani, Natalia Carstea, Ioana Popa, și Sofia Burdusel, este gata să arate valoarea voleiului sibian pe scena națională”, au transmis reprezentanțiiclubului sibian.

Fetele de la Champions vor concura într-o grupă cu CS Muscel, CSS Blaj și Juvenil Brașov, echipe bine cotate pe plan național.

„Aceste meciuri reprezintă oportunități excelente pentru jucătoarele noastre de a-și demonstra abilitățile și de a se dezvolta sub presiunea competiției de top. Determinarea lor este alimentată și de succesul micilor lor colege de la U13, care recent au ajuns în top 4 la turneul lor final. Este o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru echipa noastră”, a spus antrenorul Sabin Sopa.

Clubul beneficiază de sprijinul sponsorilor Tennis Fox, Casa Oprean și Ideal Termo Grup, a căror contribuție a acoperit necesitățile esențiale ale echipei pentru acest turneu. „Parteneriatul cu aceste companii ne-a permis să ne concentrăm pe pregătirea sportivă fără griji financiare,” a adăugat coantrenorul Andrei Banciu.

Pe lângă șansele de a câștiga, turneul este și o platformă de creștere personală și de întărire a spiritului de echipă. Clubul Champions Sibiu pune un accent deosebit pe dezvoltarea continuă a tinerelor sale jucătoare, considerând fiecare turneu o lecție valoroasă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu