14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): „Iulian Ciuciura se bucură de încrederea sătenilor din Iacobeni, Stejărișu, Movile, Netuș și Noiștat” (PE)

Știri din Județ

“Vrem schimbare!” – au scandat locuitorii din Iacobeni, hotărâți să pună capăt anilor în care administrația locală nu a reușit să rezolve nevoile comunității.

Iulian Ciuciura se bucură de încrederea sătenilor din Iacobeni, Stejărișu, Movile, Netuș și Noiștat, pentru care candidatul liberal are deja o serie de proiecte, printre care se numără: extinderea rețelelor de utilități, construirea unui centru de zi comunitar și a unui dispensare veterinar, programe de sprijinire a vârstnicilor, cursuri de calificare pentru persoanele fără ocupație.

Mulți dintre locuitorii acestor sate fac naveta spre Agnita sau Sighișoara pe drumul județean 106, recent modernizat de Consiliul Județean Sibiu, a cărui beneficii sunt multiple, începând de la siguranță și rapiditate în deplasare, până la creșterea atractivității zonei pentru noi investiții.

La întâlnirea cu locuitorii comunei Iacobeni a fost prezent și Schiau Gull Alin Ciprian, primarul Agnitei, liberalul care a reușit în doar un mandat să repună orașul pe harta investițiilor și să redea oamenilor încrederea într-un viitor mai bun.

Sunt convinsă că Iulian va face același lucru pentru oamenii din rândul cărora provine, iar Primăria Iacobeni va deveni un partener al Consiliului Județean Sibiu, dezvoltând investițiile mult-așteptate de oamenii care, într-un singur glas, cer schimbarea!

Articol publicat la Comanda PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri