15.2 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Echipa de baschet de la Universitatea Lucian Blaga este vicecampioană națională

Știri din Județ

Echipa de baschet a Universității Lucian Blaga Sibiu a participat la turneul final al campionatului național universitar. Sibienii au jucat finala, pierdută în fața celor de la Universitatea Pitești


După un turneu excelent, sibienii se întorc acasă cu medaliile de argint și titlul de vicecampioni universitari. În primul meci, studenții de la Blaga au învins cu 70-37 Universitatea Craiova. A urmat o nouă victorie, 62-56, cu ASE București, vicecampioana din ediția trecută. Parcursul fră greșeală în faza grupelor a continuat, sibienii reușind să învingă și echipa din Oradea și astfel să-și asigure locul în marea finală.

Publicitate

În finală, sibienii au întâlnit puternica formație a Universității din Pitești, campioana națională a ultimilor ani, alcătuită preponderent cu jucatori valoroși din Liga Națională. Piteștiul a devenit campioană națională. Căpitanul sibienilor, Vlad Georgescu a fost inclus in Best 5-ul competiției. ”Au fost trei zile extrem de faste pentru noi, am reușit să formam o echipă unită, cu un spirit de luptă incredibil, ne-am susținut unii pe alții în momentele dificile din timpul jocurilor, iar această medalie de argint este rodul muncii întregii ECHIPE!”, au transmis reprezentanții echipei sibiene.

Lotul ULBS din acest an a fost următorul :

IFTENE CIPRIAN

GEORGESCU VICTOR

GEORGESCU VLAD ( cpt )

MARINCA EDUARD

PORIME ROBERT

MARGHITA RAUL

CERBU CRISTIAN

DAMIAN ALEXANDRU

GAVRILA SEBASTIAN

ROTAR ALEXANDRU

PISTOL ANDREI

BOBANGA HORIA

Antrenor – HULPUȘ ALEXANDRU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri