29.2 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

FC Hermannstadt dispută finala campionatului național U 17 la Buftea

Știri din Județ

Echipa de juniori U 17 de la FC Hermannstadt joacă miercuri dimineață finala campionatului național în fața celor de la FC Bacău. Misiunea sibienilor este una dificilă, în rândul echipei moldovene evoluând chiar căpitanul echipei naționale a României, U 17, Burlacu.


Partida FC Bacău – FC Hermannstadt se va desfășura miercuri dimineață, de la ora 10.00, pe stadionul Federației Române de Fotbal de la Buftea.

Publicitate

FC Hermannstadt a ajuns în ultimul act după ce s-a impus în fața celor de Gloria Bistrița, în semifinale, cu scorul de 3-0. Golurile victoriei au fost marcate de Ritivoi, Bejan și Mogoe. În sferturi, FC Hermannstadt a trecut de C.S.C.Șelimbăr. Partida s-a desfășurat la Cisnădie și s-a terminat cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Ceban și Marinca. 

Lotul echipei sibiene este format din: Capete Gabriel, Chirilă Sebastian, Mogoe David, Fratici Dragoș, Marinca Adrian, Bejan David, Tichindelean Andrei, Toader Patrick, Ceban Adrian, Fălămaș Doru, Bobanga Adrian, Mihu Cezar, Raica Mario, Ritivoi Sebastian, Hasegan David, Dancu Daniel, Stroia Adrian, Beza Yarin, Vonica Paul, Stoia Adi, Morar Alexandru, Nicoară Radu. Antrenor: Marian Mărgărit.

Băcăuanii au o echipă foarte puternică, mulți jucători evoluând în liga a treia, acolo unde formația de seniori de la FC Bacău a ajuns la barajul de promovare în liga a doua.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri