21.2 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

Adrian Bibu, candidat PNL la funcția de primar al Sibiului: „Pentru a practica sportul e nevoie de infrastructură dedicată” (PE)

Știri din Județ

Practicarea sportului ar trebui să constituie o preocupare importantă a comunității. Nu putem avea un viitor bun, dacă va crește incidența bolilor cardiovasculare. Dar nu e suficient să identificăm astfel de probleme. E nevoie să construim programe viabile și să facem propuneri fezabile. Pentru a practica sportul e nevoie de infrastructură dedicată.

Printre proiectele pe care vi le propun pentru Sibiu, se află construcția unui bazin olimpic de înot și construcția a două bazine didactice de înot. Bazinul olimpic va fi construit pe o suprafață de aproximativ 15.000 de metri pătrați și va cuprinde: bazine de înot și sărituri, bazin de antrenament, bazin de inițiere, bazin de recuperare, saune, săli de forță, săli metodice, cabinet medical, sală de conferințe, zone de relaxare și o parcare supraterană de 300 de locuri. Bazinele didactice de înot vor fi construite pe câte o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați, și vor avea integrate câte un cabinet medical, zone de relaxare, saune și parcări.

Prin proiecte de acest fel, Sibiul poate găzdui competiții de nivel național sau internațional, iar investițiile făcute vor deveni niște active ale Sibiului și vor contribui la scăderea incidenței unor afecțiuni fizice și psihice în rândul tinerilor și copiilor. Prin soluții creative, aceștia pot fi, cu siguranță, motivați să practice exercițiul fizic.

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri