30.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Carmen Tocală a fost în vizită la Sibiu

Știri din Județ

Președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, a fost prezentă marți la Sibiu. Orașul de pe Cibin trebuie să rămână un pol important în baschetul românesc. Tot marți, a fost inagurată prima creșă sportivă.


CSU Sibiu a avut oaspeți de seamă marți. Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet a ajuns la Sibiu. În cadrul întâlnirii cu domnul rector al Universității Lucian Blaga Sibiu, prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, și doamna prof. univ. dr. Mihaela Herciu, directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat și președinte al Consiliului de Administrație al CSU Sibiu, acestia au discutat împreună cu Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu, și Claudiu Fometescu, antrenorul federal, despre nevoia continuă de dezvoltare a baschetului în Sibiu.

Publicitate

Unul dintre punctele cheie ale discuțiilor a fost nevoia de a atrage copiii și tinerii către baschet, dar și a mediului economic, în vederea sprijinirii echipelor sportive ale Clubului nostru și consolidării poziției Sibiului ca pol important pe harta baschetului românesc. Sprijinul comunității și al mediului de afaceri este esențial pentru a asigura resursele necesare dezvoltării continue și succesului sportiv.

Tot marți, Carmen Tocală, împreună cu reprezentanții clubului BC CSU Sibiu au participat la inagurarea primei creșe sportive din Sibiu, în cadrul Grădiniței ERI.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni