30.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Festivalul Lake și Cupa EcoSport la volei pe nisip are loc la Sibiu

Știri din Județ

Festivalul Lake și Cupa EcoSport aduc emoție și talente tinere are loc la Sibiu. În perioada 30 mai – 2 iunie, baza sportivă Eco Sport Dome devine gazda unei noi ediții a Festivalului Lake, un eveniment ce promite să aducă laolaltă pasiunea și energia tinerilor sportivi.


Cu un total de 35 de echipe participante, competiția de volei pe nisip se anunță a fi una dintre cele mai vibrante întâlniri sportive ale sezonului, dedicată categoriilor U14 și U18, atât feminin cât și masculin.

Publicitate

Programul festivalului este unul dens, cu meciuri ce se desfășoară pe durata a patru zile pline de acțiune. Joi, 30 mai, de la ora 11:00 la 20:00, terenurile Eco Sport Dome vor fi ocupate de meciuri intense din categoria U14 feminin. Ziua de vineri, 31 mai, va fi dedicată semifinalelor și finalelor pentru U14, urmate de începutul competițiilor pentru U18, care vor continua pe parcursul întregii zile de sâmbătă, 1 iunie.

Duminica, 2 iunie, este rezervată pentru fazele eliminatorii ale competiției U18, culminând cu sferturile de finală, semifinalele și finalele, atât pentru echipele feminine, cât și pentru cele masculine, programate între orele 09:00 și 13:00.

„Este o oportunitate fantastică pentru comunitatea locală să vină și să susțină acești tineri talentați. Festivalul Lake și Cupa EcoSport nu doar că promovează sportul și sănătatea, dar oferă și o platformă unde tinerii sportivi pot să își etaleze abilitățile și să câștige experiență valoroasă în competiții” a declarat Andrei Dinu, organizatorul evenimentului.

Eco Sport Dome a găzduit și în trecut evenimente de profil, dovedindu-se a fi un loc ideal pentru dezvoltarea sporturilor, inclusiv a voleiului pe plajă, cum a fost recenta Cupa Expert Energy. Aceste inițiative subliniază angajamentul continuu al bazei sportive de a sprijini și de a dezvolta viitorii campioni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni