17.9 C
Sibiu
duminică, 29 septembrie, 2024

O adolescentă din Șura Mare s-a spânzurat! Motivul este incredibil!

Știri din Județ

Veste cumplită pentru comunitatea din Șura Mare, județul Sibiu. O adolescentă în vârstă de doar 14 ani a fost găsită fără suflare, aceasta alegând să-și ia viață.

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, adolescenta a fost găsită spânzurată în casa sa din Șura Mare. Cumplita faptă a fost descoperită de frățiorul său mai mic, în vârstă de doar 10 ani. Acesta și-a alertat de urgență mama, care se afla la muncă într-o fabrică din Sibiu. La aflarea veștii, femeia a leșinat, fiind solicitată o ambulanță. Apropiații fetiței au declarat pentru Sibiu Independent și posibila cauză a suicidului. Adolescenta ar fi fost păcălită să realizeze mai multe fotografii în ipostaze intime iar apoi a fost șantajată cu acestea. Mai mult, fotografiile au ajuns și la cunoscuți, dar și la colegii fetei. La aflarea veștii, adolescenta ar fi intrat în depresie. Astăzi, în jurul orei 12:00, aceasta a recurs la extremul gest.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a unui imobil din Șura Mare, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 15 ani. La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârșirii unei infracțiuni cu violență. Trupul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor