26.2 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Traficanți de droguri din Sibiu și Miercurea Sibiului, reținuți de polițiști

Știri din Județ

Trei persoane din Sibiu și Miercurea Sibiului sunt cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie 2023 – mai 2024, aceștia ar fi procurat, deținut, intermediat și vândut diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC și 2 MMC) către consumatori din județul Sibiu, cu sume între 100 și 140 de lei, pentru un plic.

Două dintre persoane, în același interval de timp, ar fi deținut și comercializat și cantități de drog de risc, respectiv canabis.

Publicitate

În urma celor 5 percheziții domiciliare au fost descoperite și ridicate peste 100 de grame de substanță pulverulentă, 39 de plicuri de tip ziplock conținând substanță psihoactivă sub formă cristalină, pregătite pentru comercializare, aproximativ 300 de plicuri autosigilante noi, cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Polițiștii sibieni au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore, fiind cerută arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent