17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Champions Sibiu a rămas în luptă pentru o medalie națională la U15

Știri din Județ

Echipa de volei Champions Sibiu a obținut o victorie importantă în turneul final U15. Sibiencle au trecut cu 3-1 de Juvenil Brașov.


Întrecerile turneului final al campionatului național de volei U 15 are loc în aceste zile la Câmpulung Muscel. Sibiul este reprezentat de Champions Sibiu. După ce au pierdut în prima zi, în fața echipei gazdă, scor 0-3, fetele din Sibiu au revenit în lupta pentru un loc în semifinale.

Publicitate

Joi după-amiază, Champions Sibiu a câștigat primele două seturi în partida cu Juvenil Brașov, scor 25-20, 25-17. Sibiul putea închide meciul în 3 seturi, dar a cedat al treilea act cu 24-26. Mai mult, echipa din Brașov a avut șansa de a duce meciul în tie-break, dar a ratat o minge de set. Champions a câștigat setul patru cu 27-25 și meciul cu 3-1.

Antrenorul Sabin Sopa a lăudat eforturile echipei: „Fetele au demonstrat un spirit incredibil astăzi. Au jucat cu inima și au arătat că nu renunță niciodată, indiferent de scor. Sunt mândru de determinarea și pasiunea lor pentru volei.”Următoarea provocare pentru Champions Sibiu este meciul cu CSS Blaj, programat pentru mâine la ora 16:00. O victorie în acest meci ar garanta un loc în semifinalele turneului, consolidând aspirațiile echipei de a se număra printre cele mai bune formații de volei U15 din țară.Clubul dorește să mulțumească partenerilor săi, GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termo Grup, al căror sprijin a fost esențial pentru participarea echipei la acest nivel competitiv.Suporterii sunt încurajați să își susțină echipa în meciul decisiv de mâine, pentru a sprijini eforturile tinerelor voleibaliste de a realiza un parcurs memorabil la acest turneu final național.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri