20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif (PSD): Fără ”pile” și relații în funcții publice, la ConsiliulJudețean Sibiu! (PE)

Știri din Județ

Atunci când am decis să intru în politică, am așteptatca tatăl meu să iasă din politică, pentru a nu-l pune într-o situație dificilă. Am ales PSD și nu celălalt partid de stânga, în conducerea căruia s-a aflat tatăl meu, tocmaipentru a nu putea fi bănuit sau acuzat vreodată că am reușit datorită faptului că m-a favorizat tatăl meu. Decizia mea politică l-a supărat atunci, dar apoi aînțeles și mi-a dat dreptate că am ales să reușesc prinforțe proprii.

Tatăl meu, Petre Trif, a fost primul primar al Sibiului, de după Revoluție, iar cea mai mare reușită a sa a fostobținerea finanțării pentru realizarea aducțiunii de apăSadu – Sibiu. A rezolvat, astfel, acea criză teribilă de apă cu care sibienii se confruntau atunci, criză ceimpunea raționalizarea drastică a apei în perioada verii.

În toate instituțiile pe care le-am condus, fie că a fostvorba despre Ministerul Turismului, Garda Naționalăde Mediu, Agenția Regională pentru ProtecțiaMediului Sibiu, nu am făcut niciodată diferențe întrecolegi și nu am favorizat pe nimeni pe criterii politicesau de relații personale. Singurul criteriu de departajarea fost munca, dar mai ales rezultatele muncii. Doar așaam reușit să fac performanță în cele trei instituții pecare le-am condus.

Același lucru îl voi face și la Consiliul Județean, încalitate de Președinte.

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu