18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Champions Sibiu a pierdut semifinala și va juca finala mică

Știri din Județ

Echipa U 15 de la Champions Sibiu a disputat sâmbătă semifinala campionatului național. Sibiu a pierdut, 0-3, cu CSV Craiova.


Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu va lupta pentru bronz după o semifinală cu sufletul la gură

Publicitate

Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu s-a confruntat cu o provocare majoră în semifinala campionatului național de volei, întâlnind campioana României, CSV Craiova.

În ciuda înfrângerii cu 0-3 (20-25, 22-25, 14-25), antrenorii și jucătoarele rămân optimiști datorită spiritului arătat și a revenirilor spectaculoase de-a lungul meciului.

Primele două seturi au fost o demonstrație de volei de înalt nivel, cu Champions Sibiu revenind spectaculos în primul set de la un scor defavorabil de 8-18, aproape să întoarcă soarta setului.

“Fetele au luptat incredibil și au arătat că pot sta față în față cu cele mai bune echipe din țară,” a declarat antrenorul Sabin Sopa.

Atmosfera din tribune a fost una de sărbătoare, cu baloane pentru fete și cântece precum „O lume minunată”, care au adus un zâmbet pe fețele spectatorilor și au creat un fond vibrant pentru meci.

Suporterii sibieni si craioveni au fost o parte integrală a acestui turneu, aducând o energie pozitivă care a încurajat echipele pe parcursul întrecerilor.

Mâine, echipa Champions Sibiu va juca pentru medalia de bronz împotriva echipei CSM Constanța, la ora 11:00.

“Suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun și să ne luptăm pentru un loc pe podium. Este o oportunitate pentru fete de a arăta reziliența și determinarea lor,” a adăugat antrenorul Sopa.

Partenerii clubului, inclusiv GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termogrup, au fost esențiali în sprijinirea echipei pentru această participare la nivel național, asigurând resursele necesare pentru o prezență competitivă la acest nivel înalt.

Clubul Champions Sibiu continuă să fie un pilon al voleiului juvenil în regiune, cu speranța de a aduce acasă medalia de bronz și de a construi pe aceste experiențe valoroase pentru viitor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș