14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Demonstrații de taekwon-do la Muzeul Satului

Știri din Județ

Reprezentanții clubului Hwarang vor marca Ziua Copilului la Muzeul Satului din Sibiu. Manifestările vor avea loc duminică de la ora 10.00. Cei prezenți vor avea ocazia să învețe tehnici de bază din taekwon-do.


Clubul Sportiv Hwarang Sibiu organizează duminică, 2 iunie 2024, a treia ediție a unui eveniment special dedicat persoanelor pasionate de arte marțiale, dar și publicului larg, la Muzeul Satului din Sibiu. Începând cu ora 10.00, echipa Clubului Sportiv Hwarang Sibiu vă așteaptă în zona Etno Tehno Parc din Muzeul Satului pentru a vedea demonstrații spectaculoase de Taekwon-do realizate de sportivii clubului, cum ar fi tehnici tradiționale, spargeri plăci și multe alte surprize. 

”La finalul demonstrațiilor invităm publicul, indiferent de vârstă sau de nivelul de experiență la o sesiune interactivă, în care va avea ocazia să învețe tehnici de bază din Taekwon-do și să încerce câteva dintre categoriile de exerciții, sub îndrumarea instructorilor noștri. Aceasta este o oportunitate pentru a experimenta beneficiile fizice si mentale ale acestui sport. Suntem încântați să oferim comunității din Sibiu această ocazie de a descoperi frumusețea artelor marțiale într-un cadru autentic. Invităm pe toți cei interesați să se alăture și să participe activ la această experiență”, au transmis reprezentanții clubului sibian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad