17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Ziua Copilului a fost sărbătorită la Prislop, comuna Rășinari

Știri din Județ

Vineri 31 mai 2024 începănd cu ora 11.30 Centrul de Tineret Rășinari a organizat în Prislop, comuna Rășinari ateliere creative pentru copii și tineri, pentru a sărbătorii ziua de 1 Iunie- Ziua Copilului.

40 de copii din clasele pregătitoare și ciclul 1-4 au participat la două ateliere- miniportofel decorat cu stickere care pot fi purtate la gât și cozoroc de soare confecționat din carton gumat ( moosgummi) ghidați de instructorii Hobby Deco Art.

Au fost premiate locurile I, II și III pentru copii care au demonstrat abilități deosebite manuale și de comunicare, ca rod al efortului depus.

„Felicitări Sechea Mădălina Florina, Bolovan Alexandru Mihai și Popa Floare Alexandra! Felicitări tuturor participanților pentru produsele realizate cu care au plecat acasă, pe care le vor folosi. Copii au primit tricouri inscripționate în cadrul proiectului și dulciuri de la Hobby Deco Art” – au transmis organizatorii

Gazde primitoare au fost cadrele didactice de la Școala Primară Prislop.

Aceste ateliere au avut loc în cadrul proiectului CENTRUL DE  TINERET RĂȘINARI – SPAȚIU DE DEZVOLTARE A TINERILOR.

Centrul de tineret Rășinari se axează pe educaţia tineretului prin activitati de educație nonformală, informare și consultanță.

Astfel prin derularea acestui atelier organizatorii își propun dezvoltarea abilităților creative, dezvoltarea spiritului de echipă și creșterea gradului de socializare ale copiilor și tinerilor și nu în ultimul rănd să sărbătorim împreună o zi adresată copiilor- 1 iunie într-un mod plăcut și educativ.

Proiectul este finanțat de Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Dram Center 07 Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu