19.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Champions Sibiu a terminat pe locul patru și la U15

Știri din Județ

Echipa de volei Champions Sibiu a pierdut finala campionatului național U15, la feminin. Sibiul a cedat în fața echipei din Constanța și a terminat pe locul patru.


Sezonul de volei în sală se încheie cu Clubul Champions Sibiu în topul național

Publicitate

Clubul Champions Sibiu a încheiat sezonul de volei în sală cu rezultate remarcabile, echipele U13 și U15 clasându-se printre cele mai bune patru echipe din țară.

În ultimul meci al sezonului, echipa U15 a cedat în fața CSM Constanța cu scorul de 1-3 (25-17, 18-25, 18-25, 21-25), în lupta pentru medalia de bronz.

„Deși nu am câștigat medalia de bronz, suntem extrem de mândri de determinarea și progresul fetelor noastre. Ele au demonstrat că pot concura la cel mai înalt nivel și că au un viitor promițător în acest sport,” a declarat antrenorul Sabin Sopa.

Echipele U13 și U15 ale clubului au participat la două turnee finale acest sezon, dovedind consistență și excelență în performanța lor.

În plus, suntem încântați să anunțăm că Adela Vasilescu și Alessia Corpodean au fost onorate cu premii speciale pentru performanțele lor excepționale la acest turneu final.

Suportul comunității, partenerilor și presei locale a fost crucial în acest parcurs. Clubul Champions a dorit să mulțumească în mod special partenerilor GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termo Grup, care au susținut eforturile sportivelor, precum și presei din Sibiu pentru acoperirea atentă și detaliată a competițiilor.

„Suntem recunoscători pentru toată susținerea primită și pentru că micile noastre sportive au primit atenția pe care o merită,” a adăugat antrenorul Sabin Sopa.

Mulțumirile se extind și către părinți, care au fost un sprijin constant pentru fete, atât în tribune, cât și în afara lor. „Fără dedicarea și sacrificiile părinților, aceste realizări nu ar fi fost posibile,” a menționat Sopa.

Pe măsură ce sezonul de volei în sală se încheie, Clubul Champions Sibiu își îndreaptă acum atenția către pregătirile pentru competițiile de volei pe plajă, unde speră să continue tradiția de excelență și să cultive noi talente pentru viitoarele provocări sportive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich