30.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Florian Giubega, candidatul PSD Sibiu, vindea mașini din Germania până acum 2 ani

Știri din Județ

O anchetă SIBIU INDEPENDENT scoate la iveală o latură mai puțin cunoscută public a candidatului PSD la Primăria Sibiu, Florian Giubega. În perioada 2018-2022, acesta a vândut mai multe mașini aduse din Germania. Anunțurile, încă, sunt vizibile pe contul său de Facebook, dar și pe alte siteuri de specialitate. Giubega ne-a declarat că „am achiziționat câteva autoturisme din Germania pentru uz profesional. În timp, pot interveni decizii obiective care să modifice calitatea de proprietar”.


Florian Giubega este tânărul candidat desemnat de PSD pentru funcția de primar al Sibiului. Născut și crescut la Horezu, jud. Vâlcea, Giubega a venit la facultate în Sibiu, unde a și rămas. A lucrat ca inginer în fabrici locale, apoi și-a deschis propriile afaceri: un magazin de piese auto și un service auto.

Publicitate

Pasiunea pentru mașini a lui Florian Giubega a îmbrăcat și o formă de afacere. O cercetare a perioadei 2018 – 2022 a scos la iveală mai multe mașini aduse de acesta din Germania și vândute în România prin intermediul Facebook și siteurilor specializate.

Giubega nu neagă că a vândut mașini, dar spune că le-a cumpărat pentru el și apoi le-a vândut, când nu a mai avut nevoie de ele. „În perioada respectivă, este adevărat ca am achiziționat câteva autoturisme din Germania pentru uz profesional, conform și declarației mele de avere. În timp, pot interveni decizii obiective care să modifice calitatea de proprietar.” ne-a declarat Florian Giubega.

Totuși pe contul său de Facebook, dar și în alte siteuri apar multe mașini vândute în respectiva perioadă. (vezi câteva capturi foto mai jos)

Giubega spune că nu a vândut niciodată mașini la lideri ai PSD Sibiu. Dar, în anul 2022, odată cu intrarea sa în PSD la organizația de tineret, Giubega a renunțat să mai posteze anunțuri cu mașini. De atunci are postări doar cu activități politice alături de PSD.

El a condus organizația de tineret a PSD Sibiu, apoi, la finele lui martie 2024, a fost desemnat candidatul acestui partid la Primăria Sibiu. Decizia de a-l nominaliza a venit ca o surpriză, inclusiv pentru membrii PSD. În cadrul ședinței de desemnarea a candidatului au fost mai multe tururi de scrutin până s-a reușit desemnarea lui Giubega. Sursele SIBIU INDEPENDENT spun că această candidatură a lui Florian Giubega a fost intens susținută de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Foto principal: Florian Giubega alături de Bogdan Trif în campanie electorală

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Extraordinar si incredibil !! Cum să se afișeze Trif cu asemenea personaj? posibil un moment de pierdere a conștientei…. E clar că a vândut mașini , doar figura îl recomandă pentru așa ceva. Cum să promovezi asemenea individ ? Si direct pentru funcția de primar ?? E prea mult. Trif ar trebui să își ceară iertare sibienilor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni