21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Rareș Uță a plecat la Vâlcea

Știri din Județ

BC CSU Sibiu s-a despărțit de Rareș Uță. Jucătorul a anunțat că va evolua în sezonul viitor la o altă echipă din prima ligă.


Reprezentanții clubului sibian au anunțat la rândul lor despărțirea de jucător. „Suntem recunoscători pentru munca si devotamentul său și, chiar dacă am sperat să continuăm împreună, uneori despărțirea este calea de urmat.Îi urăm mult succes lui Rareş Cristian Uță , sportivul alături de care am trecut prin nenumărate bătălii și am obținut victorii memorabile. Rareș nu a fost doar un coechipier de excepție, ci și un model inspirațional pentru tinerii care visează la o carieră în baschet. Devotamentul său pe teren, modul în care inspiră tinerii și implicarea sa în acțiunile comunității noastre sunt de neprețuit.

Publicitate

Rareș a transmis și el un mesaj de mulțumire și apreciere, iar noi îi dorim succes în tot ce va întreprinde! “Sibiul va avea mereu un loc special în sufletul meu. Aici am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea de baschetbalist: am câștigat meciuri importante, am cucerit o medalie de bronz, am legat prietenii care vor dura o viață și tot aici am devenit soț și tată.
Vreau să mulțumesc, în primul rând, conducerii pentru relația extraordinară pe care am avut-o încă de la început și care m-a ajutat să cresc ca jucător. Mulțumesc tuturor celor din cadrul sau din jurul clubului care mi-au făcut șederea în acest minunat oraș una extrem de frumoasă și cel mai important, mulțumesc suporterilor și voluntarilor CSU. Sunteți cea mai de preț comoară a clubului și pentru voi am încercat să dau totul de fiecare dată când am călcat parchetul Sălii Transilvania, iar voi ați reușit să scoateți ce-i mai bun din mine. Rămâneți la fel de frumoși și devotați, și să ne revedem cu bine pe teren!”, a transmis Uță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri