14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

SONDAJ ELECTORAL: Intenția de vot la Primăria Sibiu

Știri din Județ

SIBIU INDEPENDENT a realizat un nou sondaj, în stradă, pentru a vedea intenția de vot a sibienilor la Primăria Sibiu. După ce în anul 2020, rezultatele noastre au fost apropiate de cele ieșite de la vot, am continuat, anual, să luăm pulsul municipiului Sibiu din punct de vedere electoral. După sondajul realizat la începutul lunii aprilie, iată al doilea, care măsoară strict doar intenția de vot la Primăria Sibiu.


Sondajul a fost realizat în perioada 30 – 31 mai 2024, pe un eșantion de 612 respondenți din toate cartierele Sibiului. S-a folosit același pas ca în precedentele sondaje de opinie. Marja de eroare este de 2,8%.

 SIBIU INDEPENDENT susține că prezența la vot este importantă. Sondajele electorale au doar rolul de a crea o imagine a intenției de vot la un moment dat. Și această intenție de vot fluctează până în ziua votului.

Rezultatele sondajului pentru Primăria Sibiu

Iată rezultatele intenției de vot a cetățenilor care au declarat că vor merge la vot și vor vota unul din cei 9 candidați înscriși în cursa electorală la Primăria Sibiu.

Adrian Bibu (PNL) 28.61%

Astrid Fodor (FDGR) 26.18%

Alexandru Găvozdea (independent) 11.93%

Ruxandra Cibu Deaconu (ADU) 9.76%

Sebastian Suciu (AUR) 8.56%

Florian Giubega (PSD) 6.45%

Ciprian Faraon (PUSL) 3.24%

Cristian Marinescu (PPR) 2.89%

Ioan Zară (PER) 2.38%

2 COMENTARII

  1. Sibieni ,Feriti- va de Dl.Faraon Ciprian ,ghimpele societății noastre și al alegerilor din 9 iunie din cadrul Primăriei Sibiu,fiind omul politiei și al trusturilor locale , uita de dosarele penale deschise de mine, acestuia , ptr furtul proprietatii mele in colaborare cu instituțiile statului si netinand cont de nimeni si nimic
    crezandu -se mai presus de ĺege, cu banii lui

  2. Mirare AUR. Daca consultati declaratiile de avere ale candidatului la Primaria Sibiu, veti vedea doar un nou avid de putere si de bani. nu poti avea la varsta lui Suciu, o astfel de avere. Probabil matusa Tamara…stie mai bine. la fel si multi alti candidati de la aceasta formatiune politica.
    Link-ul unde se poate consulta este acesta

    https://depozitar.integritate.eu/?_gl=1*1dy3s6x*_ga*ODM1NDEzMDk5LjE3MTU5MzE1MzE.*_ga_4GQ9YTR59X*MTcxNzQ4NTE2Ni4yLjAuMTcxNzQ4NTE2Ni4wLjAuMA..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri