17.9 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Păltiniș Rășinari a câștigat clar la Mediaș și se pregătește pentru barajul de promovare în liga a treia

Știri din Județ

Liga a patra din județul Sibiu se apropie de final. Doar o etapă mai este de disputat, dar este greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva în fruntea clasamentului. Păltiniș Rășinari a câștigat la Mediaș și mai are de îndeplinit o formalitate în ultima etapă.


În etapa de sâmbătă, Păltiniș Rășinari s-a impus cu scorul de 8-2 în deplasare, cu Sparta Mediaș. A doua clasată, Voința Sibiu a câștigat cu scorul de 8-0 partida disputată în deplasare în compania celor de la Alma Sibiu.

Publicitate

FC Agnita va câștiga la masa verde meciul cu Unirea Miercurea Sibiului, echipă retrasă din campionat

Alte rezultate înregistrate au fost: CSO Copșa Mică – Leii Șura Mică 7-4, ACS Bradu – Voința Dumbrăveni 6-0, Inter Sibiu – Quantum Sibiu 3-1, AFC Talmaciu – FC Avrig 1-9. În clasament, pe primul loc se află Păltiniș Rășinari 69p, urmată de Voința Sibiu 67 p și FC Avrig 59p. În ultima etapă, liderul va juca pe teren propriu cu AFC Tălmaciu.

Campioana județului Sibiu va juca în luna iunie o dublă de baraj cu echipa campioană din județul Harghita pentru promovarea în liga a treia. Partidele vor avea loc în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Publicitate

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș