17.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

CSC Șelimbăr a obținut licența pentru Liga a doua

Știri din Județ

Clubul CSC Șelimbăr a obținut licența pentru noul sezon al Ligii secunde. Echipa sibiană va evolua în sezonul care va debuta pe 3 august.


Comisia de licențiere a Ligii a doua a constatat îndeplinirea criteriilor de participare în ediția viitoare a Ligii 2, sezonul 2024-2025 pentru CSC Șelimbăr.

Astfel, călăreții roșii se vor afla la “linia de start” a competiției ce este programată în acest moment pentru începere pe data de 3 august.

Responsabilul obținerii licențierii din partea clubului sibian a fost chiar vicepreședintele, Denisa Dogaru, care a vorbit despre ce înseamnă această reușită.

“ Procesul de licențiere a fost unul complex, implicând evaluarea a patru criterii esențiale: sportiv, infrastructură, personal și financiar. Criteriul financiar este poate cel mai important dintre cele amintite, unde am implementat o gestionare riguroasă și responsabilă a resurselor, asigurând stabilitatea și sustenabilitatea clubului pe termen lung. Această licență nu este doar o recunoaștere a eforturilor noastre, ci și un angajament față de suporterii noștri, de comunitatea locală și de toți cei care cred în proiectul nostru. Suntem motivați și entuziasmați să facem performanță în Liga a 2-a.Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și au contribuit la acest succes”, a spus Denisa Dogaru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor