15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

La Cârțișoara, copiii sunt prioritatea

Știri din Județ

De la masa caldă pentru toți copiii, la loc de joacă în sat sau cursuri de chitară, până la excursii în străinătate pentru cei merituoși, Primăria comunei Cârțișoara a făcut din investiția în copiii satului o prioritate. Sorin Cârțan, primarul comunei, spune că pentru el, investiția în educația copiilor, este pariul pe termen lung cu viitorul comunei.


Dincolo de renovarea școlii și grădiniței sau amenajarea terenului de sport, ori dotarea cu echipamente didactice, primarul comunei Cârțișoara, Sorin Cârțan, a considerat că este prioritar ca primăria să acorde sprijin conducerii școlii din localitate pentru proiectele educaționale.

Primăria a accesat programele naționale și a obținut banii pentru a asigura masa sănătoasă pentru toți copiii din localitate.

O investiție în educație s-a materializat și în achiziția de dotări pentru școală, materiale care ajută în procesul educațional. Fie că este vorba de table inteligente, proiectoare, dar și dotări de bază, atât de necesare școlii și educației.

Adriana Sădean, directoarea școlii din Cârțișoara ne-a spus că elevii săi sunt implicați în cursuri de chitară și de dansuri populare.

Cei de la dansuri populare, datorită rezultatelor obținute, au fost sprijiniți și de primărie pentru o tabără educațională în Turcia, vara trecută.

Copiii de la cursul de chitară au obținut de curând PREMIUL I la Concursul regional de interpretare folk ,,Sunetul muzicii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia