14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Cal transportat cu escortă armată prin Sibiu. Șoferii au fost blocați în trafic!

Știri din Județ

Mai multe sensuri giratorii din Sibiu au fost blocate astăzi, în jurul orei 10:10, de către autospeciale aparținând M.A.I. Acestea însoțeau în regim de urgență, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, o remorcă în care se afla un cal.

Conform site-urilor de profil, remorca este concepută special pentru transportul animalelor, deci nu putem vorbi despre un eventual transport de opere de arte sau alte bunuri de valoare private. Mai ales că astfel de transporturi se realizează cu autospeciale inscripționate cu „JANDARMERIA” iar mașina care transportă coletul nu ar avea numărul cu M.A.I. În acest caz, toate plăcuțele de înmatriculare erau M.A.I, inclusiv cea a remorcii. Cei care au asistat la trecerea „coloanei oficiale” au comentat faptul că destinația valoroasă ar fi ori pe strada Bâlea, ori la Săliște la vizita Președintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Conform martorilor, stilul de condus al coloanei „oficiale” era agresiv, benzile fiind schimbate rapid, fără semnalizare și fără a ține cont de participanții la trafic aflați deja în sensurile giratorii sau intersecții.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri