18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Jandarmii sibieni au salvat viața unui bărbat căzut în stradă

Știri din Județ

Un bărbat căruia i-a făcut rău pe strada Cibinului din municipiul Sibiu fost observat la timp de către o patrulă de Jandarmi. Aceștia au solicitat o ambulanță iar apoi i-au acordat primul ajutor.

Conform SAJ SIBIU, în cursul serii de ieri, în jurul orei 21:00, un echipaj de tip B a intervenit pe strada Cibinului din Sibiu pentru ajutorarea unui bărbat căzut în strada. La fața locului, medicii au găsit un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat în stop cardio-respirator. Echipajele SAJ au continuat manevrele de resuscitare pana când inima bărbatul a început sa bată din nou și a fost transportat la UPU Sibiu. Ulterior,a fost transportat la Tg Mures pentru investigații și tratament.

Alin, David și Adrian sunt jandarmii care au intervenit pentru a salva viața unui bărbat.

„Jandarmii sibieni au acordat primul ajutor unui cetățean aflat în stare de inconștiență.Ieri, în jurul orei 21.00, pe strada Cibinului din municipiul Sibiu, jandarmii sibieni au observat un bărbat, care în timp ce se deplasa pe lângă bicicletă a căzut la pământ. Jandarmii au acționat imediat și i-au acordat primul ajutor, iar în același timp au apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor specializat. Văzând că persoana este în stare de inconștiență, jandarmii au procedat rapid la efectuarea masajului cardiac, până la sosirea echipajului medical. Ulterior, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Sibiu, a fost preluat de Ambulanță și transportat la UPU Sibiu” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș