17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Ciprian Ștefan, Cristian Roman, Florin Neag, Mihai Balaban, Răzvan Pop, Alin Lazurca, Dani Troancă au ales să îl susțină pe Adrian Bibu pentru Primăria Sibiu

Știri din Județ

Mai multe personalități din Sibiu au postat, pe paginile personale de pe diferite rețele de socializare, mesaje de susținere și încurajare pentru Adrian Bibu, candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu. Medicii, oamenii de cultură, managerii sau sportivii de performanță au apreciat proiectele propuse de către Adrian Bibu, dar și capacitatea și abilitățile acestuia de a le duce la îndeplinire.


Răzvan Pop, Directorul Bibliotecii Astra

Avem un oraș al marilor evenimente (...) La o așa anvergură culturală ne lipsește tocmai infrastructura modernă, cea care să fie întocmai cu demersul comunității.

Publicitate

Unicul candidat care a propus ceva concret în acest sens este AdrianBibu. El ne propune un centru de conferințe și evenimente care să vină în ajutorul oamenilor de cultură din Sibiu.

Un proiect îndrăzneț, dar atât de necesar orașului nostru. Nu mai putem organiza marile festivalului fără un spațiu adecvat. Nu mai putem doar visa la concerte și evenimente mari care ar putea veni în oraș. Nu mai putem ignora ceea ce marii oameni de cultură ai Sibiului cer de atâta vreme.

Proiectul lui Adrian Bibu merită toată atenția noastră! Este un proiect gândit cu specialiști în domeniu, este un proiect realist. Dar mai important, Adrian chiar vrea sa îl facă, să îl pună în aplicare.”

Ciprian Ștefan, Directorul Complexului Muzeal Astra

M-am bucurat să particip, pentru prima dată în ultimi ani, la o discuție foarte aplicată și realistă pentru viitorul cultural al orașului Sibiu.

Domnul Adrian Bibu a coagulat în această discuție operatori culturali privați și publici din comunitatea sibiană! Nu au fost doar discuții, așa cum suntem obișnuiți, am discutat probleme dar și soluții cu aplicabilitate clară! (…) Indiferent de opțiune, ieșiți la vot! E frumusețea democrației si dăm prinos celor care s-au jertfit în 89 și nu numai! Doamne ajută!

Eu am decis! Cred în bunele intenții ale lui Adrian Bibu și mai știu că la un moment dat trebuie să asumăm ceea ce vrem să dezvoltăm!”

Florin Neag, Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie

Pe Adrian Bibu l-am cunoscut acum aproximativ 10 ani când a venit în PNL.

Era omul activ în diverse ONG-uri cumva diferit de tipul de om care se angrena în activitatea de partid.

Ceea ce mă face să îl susțin astăzi este faptul că ideile specifice unui om de dinafara sistemului, pe care le susținea atunci, idei cu care venise în partid, le regăsesc în el și astăzi.

Cred că este extrem de important să susținem în funcții publice oameni în care vedem acea scânteie a dorinței de a schimba în bine lucrurile, oameni în care această flacără a schimbării în bine arde și după zeci de ani de activitate într-un partid politic.

Cred că acesta este elementul pe care societatea și noi toți îl așteptăm în administrație, atât la nivel local cât și la nivel național.

Setea omului de a fi asumat în ceea ce crede și de a dori să facă în mod constant ceea ce este mai bine pentru domeniul în care activează reprezintă așteptări de ordin personal pe leam regăsit în Adi Bibu chiar și atunci când împreună am căutat soluții pentru instituțiile și actorii din sănătatea județeană, iar modul în care am colaborat și am obținut rezultate concrete pentru sănătatea sibiană îmi arată că este omul care poate concretiza așteptările de mai bine ale sibienilor.

Toate acestea reprezintă tot atâtea motive care mă îndeamnă să îl susțin pe Adrian Bibu la funcția de primar al Sibiului.

Pe 9 iunie, cred că este vremea ca Sibiul să privească cu încredere înainte și să își dorească să treacă la etapa următoare în evoluția dezvoltării unui oraș cu adevărat european.”

Daniel Troancă, Președintele CSCS

Îl cunosc pe Adrian BIBU de foarte mulți ani, mult înainte de a intra el în politică. L-am și antrenat pentru cele doua Half Iron Man la care a concurat (pe care le-a și terminat). Am petrecut mult timp în preajma lui, intrarea lui în politică a fost pe bune, omul chiar își dorește multe pentru orașul lui.

Mai mult decât atât, cred în el, în viziunea lui despre cum ar trebui să arate Sibiul, iar ca om de sport nu pot decât sa fiu încântat că prevenția este un punct important în agenda lui. Ce e mai important decât sănătatea populației unui oraș?”

Mihai Balaban, Manager

Mi-aș dori să avem în administrație oameni competenți care să rezolve problemele orașului.

Tinerii ar putea fi reprezentați de tineri care înțeleg problemele acestora.

Sper și visez la perioada în care Sibiul o să fie atractiv pentru aceștea și nu vor mai pleca scârbiți de ceea ce văd acum in administrație.

Adrian Bibu, succes duminică la alegerile locale din Sibiu!”

Alin Lazurca, Președinte și antrenor PUMA Club Sibiu

Îl cunosc pe Adrian Bibu de când s-a născut, am copilărit pe aceeași stradă. Este primul meu sportiv și primul meu campion.

Un om care știe ce înseamnă sportul, mai ales sportul de performanță. Un om care știe ce înseamnă lipsurile în activitatea sportivă.

Am încredere în potențialul, ambiția și abilitățile lui de campion.

Am încredere că ce își propune, o să reușească.

Multă baftă, Adi!”

Cristian Roman, Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie

Consider că viziunea cu privire la proiectele din toate domeniile de activitate pe care le-am regăsit în Programul electoral al lui Adrian Bibu, candidat la Primăria Sibiu, se va materializa în obiective care vor aduce nenumărate beneficii pentru întreaga populație din municipiul Sibiu și nu numai. Apreciez faptul că Adi s-a implicat și până acum în domeniul Sănătății și își dorește să fie implicat și pe viitor – astfel încât cetățenii să aibă parte de servicii prompte și decente, comparabile cu cele oferite în orice stat european.

Cred că Adrian Bibu are calitățile necesare unui primar: operativitate, rezistență la muncă, tenacitate și capacitatea de a-și asuma cu responsabilitate deciziile. Este un Om demn și onest care ia Atitudine atunci când sesizează faptul că i se face cuiva o nedreptate – așa cum mi s-a întâmplat mie acum 2 ani. Curajul de a spune lucrurilor pe nume este o trăsătură specifică doar Oamenilor puternici, altruiști și empatici.

Succes, Adrian Bibu și echipei de consilieri liberali pentru Primăria Sibiu!”

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri