17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Victorina Bora este noul antrenor de la Măgura Cisnădie

Știri din Județ

Fosta internațională s-a înțeles cu cei din conducerea clubului sibian și se va afla pe banca tehnică în viitorul sezon.


Sezonul mai puțin reușit din Liga Florilor i-a determinat pe cei din conducerea clubului Măgura Cisnădie să renunțe la colaborarea cu Alexandru Weber. În locul său a fost adusă Victorina Bora, fosta jucătoare de la naționala României. Aceasta a evoluat în carieră la Craiova, Rapid, Oltchim, dar și la Kometal Skopje și Messina, iar ca antrenoare a condus echipele din Craiova, Slobozia, Slatina și Mioveni. La ultima echipă, fosta internațională a avut o experiență neplăcută, fiind trimisă la echipă secundă după doar două etape.

Publicitate

Victorina Bora are ca obiectiv un loc în prima parte a clasamentului și va încerca să pregătească echipa astfel încât aceasta să nu mai treacă prin emoțiile din sezonul precedent. Măgura Cisnădie a evitat barajul de menținere în liga națională după un egal în ultima etapă în Giulești, cu Rapid. Meciul a ajuns și pe masa Comisiei de Disciplină a Federației Române de Handbal, dar cazul a dost închis pentru lipsă de probe. Și la nivelul lotului sunt anunțate schimbări importante.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri